lördag, juni 08, 2013

Härlig Lördag

Barnen sover efter en härlig dag tillsammans, få konflikter och dagen har flutit på på ett trevligt sätt med lagom aktivitet!
Vid halv elva lämnade vi Gib och åkte över till lekplatsen på andra sidan gränsen där alla mina 3 små apor klättrade och lekte i en dryg timma! Dem hade jättekul och jag var helt fascinerad över Mollie som klättrar typ lika bra som killarna, jag behövde då inte hjälpa henne! Men sen tröttnade dem och jag också så vi åkte till Carrefour där vi åt lunch på McDonalds och sedan handlade vi affischer till barnens rum och lite annat nödvändigt som inte finns på Lidl som var vårt nästa mål. På Lidl handlade vi mat och sedan ställde vi oss i den roliga kön in till Gib igen. Jäklar vad tung kopplingen på vår bil, jag säger bara det!
Väl hemma så sov Mollie ett tag och killarna bråkade framför Wii:t medan jag städade i köket, såg på Prinssesans bröllop på svtplay och sedan lagade mat.
Och när kvällen kom bänkade vi oss framför tv:n med godis, cola och ostbågar och såg Alvin and the chipmunks 2. Hur mysigt som helst!!


Bilderna får tala sitt eget språk, klicka på dem för större bild!









Har jag dem finaste barnen eller vad?!












1 kommentar:

Sandra sa...

Du ahr verklgien ursöta barn!! bidlen ifårn gungan är ju underbar!!!