måndag, juni 10, 2013

Suck, dubbel suck!

Alltså vem kom på den otroligt korkade idén att ta av ena sidan av Mollies säng?! Jag håller på att bli mentalt störd! Tog väl bara 2 timmar att natta henne idag... Jag som la barnen tidigare för att dem var så trötta... Jorå, efter 45 min flyttade jag in Alex i Jamies rum men inte hjälpte det, varken Alex, Mollie eller Jamie somnade för det.... Men tja nu sen en halvtimma tillbaka sover hon och jag hoppas att pojkarna också sover... Jamie var riktigt hängig idag och bröt ihop fullständigt på lekplatsen efter skolan, vi gick hem o då somnade han nästan på soffan. Så han blev hemma från scouterna och lägligt nog eftersom vi ska iväg o hämta Pelle imorgon så blir han även hemma från skolan, då kan vi åka så är där när Pelle faktiskt landar. Och Jamie kan ha en lugn morgon och vila upp sig! Jag hoppas hans klagande på magont har men Pelles frånvaro och göra och inget annat! Annars får vi besöka farbror doktorn...

Förutom läggningen idag så har vi haft en bra dag, lämnade barnen i skolan o gick över till Spanien för att möta Trine och Leo i parken. Blev även frukostfika med churros, mums!
Sen hämtade jag Alex och då hade Mollie somnat på vägen dit så vi gick för att äta lunch på mitt favoritcafé, men efter att servitrisen gått förbi oss 4 gånger på 15 min och tagit beställningar från alla andra så tröttnade jag o så gick vi hem! Där blev det mys i min säng typ tills vi skulle hämta Jamie, måste ha somnat emellan för helt plötsligt var det småbilar i hela sängen ;)
Sen så blev det hämtning, parken och så hem. Jag lagade kött, kokt potatis, kokta morötter och sås till middag och alla barnen åt som hästar och tyckte jag skulle laga det oftare. Inte så ofta jag får beröm för min mat av mina barn så får försöka minnas marinaden jag svängde ihop till köttet ;) Bakade även en äppelpaj som åtminstone jag och Jamie tyckte om, Mollie och Alex uppskattade dock inte varma äpplen :) men mer till mig haha! Nästa gång får det bli hallon eller rabarberpaj!

Imorgon kommer alltså äntligen Pelle hem, I cant wait! Avlastning! Och så kan vi möblera om, denna lösning funkar INTE! Ne nu ska jag ta hand om Jamie som tydligen fortfarande inte sover och klockan är halv elva nästan... suck

Inga kommentarer: