onsdag, juni 19, 2013

Onsdag helt enkelt

Idag har vi träffat nya bekantskaper, en ny svensk familj som flyttat hit. Alltid roligt med nytt folk, men  extra roligt eftersom dottern i familjen är 3 mån äldre än Mollie och sonen bara 8 dagar yngre än Alex! Jackpott! Dock var såklart Alex blyg och tillbakadragen idag, som alltid vid nya bekantskaper. Men vi hann med både lekgrupp (när killarna va i skolan), lekpark och sedan en stund hemma hos oss.
På lekgruppen var även Daniela med, eller hon skulle ha varit det men hon fick punka på sin vagn när vi promenerade dit så jag och en annan bekant som heter Joanne tog med oss lilla Lu till lekgruppen medan Daniela gick och fick lagat sin vagn. Sen kom Daniela strax innan jag behövde gå så hann inte träffa henne så mycket idag.

Annars idag har väl inte så mycket hänt, tvättat lite mera, städat och plockat lite, lagat mat och så har det ju bråkats en hel del... Vi är väl rätt trötta på att vara hemma, problemet är väl bara att vi inte har så mycket att göra ute heller. Men tror det får bli besök i La linea och lekparken där nästa vecka, kanske nåt besök på stranden och varför inte aping about. Måste hålla ungarna underhållna!

Nu tror jag vi ska boka flygbiljetter hem till Sverige och sedan kasnke se lite top gear innan läggdax. Vi ses!




Inga kommentarer: