torsdag, april 04, 2013

torsdag morgon

Godmorgon! Sitter här och funderar på att hoppa in i duschen, Trine och Leo ska komma förbi om en stund så jag antar att jag borde det... Mitt knä är bättre men gör fortfarande ont om jag sätter mig på huk eller så. Tänker inte göra några större ansträngningar med det idag iaf, vi behöver dock gå en vända till affären senare så vi kan baka lite eller så i eftermiddag :)

En rolig sak är att vi börjar få några äventyr att se fram emot. Nästa helg blir det Sierra Nevada/ Granada, skidåkning för killarna och shopping för tjejerna med våra vänner, kommer nog bli kul! Sen så har jag och mamma planer på att åka till London i maj, bara vi två. Sen är det ju Sverige i sommar och så har det börjats pratas om Madrid i höst! Så mycket roligt att se fram emot och planera!

Vi har också fått reda på att vi inte får vår nya lägenhet förrän i slutet på maj så troligtvis flyttar vi in 1 juni som ändå är en Lördag. Synd att vi ska behöva vänta två månader till innan vi får flytta men skönt med ett datum satt. Vi får en veckas överlapp med kontraktet i denna lägenhet så vi har gott om tid på oss att städa ur vilket också känns skönt, att man inte behöver stressa!



Inga kommentarer: