tisdag, april 23, 2013

redan tisdagkväll?

Det har varit några konstiga dygn det sista med magont, yrsel, huvudvärk och trötthet men nu tror jag ordningen är på väg tillbaka. Även Jamie har varit hemma idag pga magont, kunde inte riktigt säga nej efter att både jag och Alex lidit av det, men ikväll var Jamie ok så imorgon blir det nog högst troligen skola för honom! Stackars Mollie som varit frisk hela vägen är ju den som hamnat i kläm mest, hon har inte fått vara ute och leka sen i fredagskväll. Eller nej det är inte sant, vi lekte ju faktiskt en halvtimma på lekplatsen igår, men ändå... Idag har hon dock inte klättrat lika mkt på väggarna som övriga dar, skönt det. Jag har iaf mått bra idag och ser fram emot att få komma ut imorgon!
Ska leka med Annika på förmiddagen och sedan blir det den vanliga onsdagsvisan med hämtningar och sedan fotboll.

Förresten, igår bokade mamma och jag vårat hotell i London, det drar ihop sig! Nu är det bara några veckor kvar innan vi drar och jag längtar nåt så sjukt!
Satt och kollade i almanackan igår kväll och insåg att helgen som kommer så har vi långhelg pga röd dag här på fredagen så då kan vi hitta på nåt kul hela familjen. Helgen därpå får vi besök som inte åker förrän helgen efter det och sen blir det London! Efter London är det en fri helg och helgen efter den så ska vi flytta. Så ganska fullbokat helgschema ett tag framöver! Längtar väldigt mycket efter att få flytta också :) Igår var ja oroad ett tag för att det inte skulle bli den lägenheten iaf eftersom fastighetsmäklarna är inkompetenta och dumma i huvudet. Men efter några mailutväxlingar så kom det ju fram att vi hade rätt osv, så lägenheten är fortfarande vår den 1 juni! yey.

Och så några bilder från idag, med riktiga kameran men ej redigerade eller så...


Gott med fruktsallad och vaniljyoghurt till Mellis

Alex uppskattade inte fruktsalladen så mycket dock

Busigaste ungen i världen

Nlie

Hängig Jamie

Nlie o Mollie, jag ser lite rabiat ut men de bjuder ja på

Älskar Mollies outfit idag, så sommarfräsch!

Fina Mollan

Inga kommentarer: