torsdag, april 04, 2013

Besvikelse

Man tycker ju att jag vid en ålder av 27 år skulle ha lärt mig att inte bygga upp mina förväntningar på andra människor så mycket att jag blir besviken om det inte blir som planerat, men tydligen inte. Gång på gång blir jag besviken, idag pga att morgondagens planer med Anne och hennes barn blev inställda. Det var inte hennes fel, men något annat dök upp som hon var tvungen att fixa och jag och barnen hamnade i kläm. Jag är inte arg på henne men jag blev besviken över att inte få träffa henne och för att barnen inte ska få leka ihop. Varför blir det alltid så?!

Vi har iaf haft Trine och Leo här idag på förmiddagen innan dem gick till jobb/dagis. Trevligt som alltid, skönt att vi hittat tillbaka till varandra igen, var ett tag vi aldrig fick ihop det men nu så :) Vi gjorde inte så mycket, det var bebisbus, fika och lunch. Och apropå lunch så rörde jag idag ihop något som jag aldrig gjort innan, tog vad jag hade liksom. Två kycklingfiléer, lite kokt pasta jag hade i kylen, en tomat, några kokta morötter, lite kryddor (paprika, vitlök, peppar) och två skedar yoghurt som jag fräste upp tillsammans i stekpannan delade i smådelar och sedan la i tortillabröd tillsammans med ost. Vek ihop och lite ost på toppen och sedan in i ugnen en kvart eller så i ca 175 grader, blev hur gott som helst :D Fick 3 st över som maken ska få prova till lunch imorgon, hoppas han gillar det för det lär bli en återkommande rätt här då både jag o barnen gillade det! Helt klart veckans konstigaste maträtt, men ett bra sätt att göra slut på saker jag kanske annars fått slänga :)

Nu tror jag att jag ska samla ihop barnaskaran och ta oss till affären så vi kan exprimentera ihop någon sockerfri kaka eller så :) På återseende!

Bus igår

Eastern beach igår

Alex gungar

Spela fotboll
the rock från eastern beach
Alex idag
Mollan
Fina Leo på besök
Mollie och Leo slåss om samma leksak såklart..
Busungarna
Grabbarna spelar wii, som alltid
Gunga gunghäst :)

Inga kommentarer: