torsdag, april 18, 2013

London!

Yes nu är resan bokad och klar, bara mamma och jag. London here we come! Längtar!
Nu är det bara ett par smådetaljer kvar såsom hotell, men det löser sig alltid :) Missförstå mig rätt men det ska bli så skönt med lite barnfritid, jag älskar mina barn men jag är i ett stort behov av ett break. Sen kommer jag hem med laddade batterier och kan vara en bättre mamma, så även om vi kommer längta lite efter varandra så blir det här bara bli bättre för oss alla!

London baby!


Igår var jag en tröttmössa, Pelle och jag satt och spelade på hans dator på kvällen och jag bara somnade. Han försökte väcka mig och få med mig in till sängen men jag vägrade tydligen vakna :) Så jag har sovit på madrassen i natt igen, den är dock lika bekväm som sängen så det gick bra. Sitter här och gäspar fastän jag fått 10h sömn, kroppen verkar aldrig bli nöjd...

Annars igår var jag lekgrupp på förmiddagen, hade Daniela hemma över lunchen, lekparken nä'r jag hämtade Jamie och sedan fotboll. En bra dag helt enkelt som gick i ett. Idag tar vi det lugnt här på förmiddagen, Mollie har lekt med en och samma grej nu i över en halvtimme så jag har kunnat surfa runt som jag vill :) Vågar inte röra på mig alls för vill inte avbryta henne... Senare ska Alex hämtas och så kommer Daniela över för att hjälpa mig med en grej inför London resan, smidigt med vänner uppvuxna i staden. Eftermiddagen blir nog i lekparken men det beror lite på hur vädret ser ut då, just nu är det mulet och blir det regn längtar jag inte efter lekparken.

Inga kommentarer: