söndag, april 07, 2013

Härlig helg

Vi har haft en ljuvlig helg. Gårdagen summerade jag ju lite snyggt mitt i natten och idag har vi varit på utflykt med familjen Renner. Dem hade fått tips om ett fint ställe att ha picknick på så vi åkte dit och hade just picknick. Engångsgrill, korvar, majskolvar, kalla pannkakor, nyponsoppa och trevligt sällskap vilket resulterade i succé! Naturreservatet som vi var i var jättefint och extremt populärt bland spanjorerna då i princip alla picknickbord och grillar var upptagna men vi lyckades hitta vårt eget hörn där vi spenderade vår tid. Alla barnen älskade det, småttingarna har ju knappt sett skog på det här sättet så dem hade mycket att utforska! När Mollie och Leo blev trötta gick vi till bilarna med våra grejer och tog sedan en promenad längs med bilvägen så dem fick sova i vagnarna, stigarna i reservatet var inte anpassade efter vagnar ;)
På hemvägen stannade vi och åt lite glass innan vi åkte skilda vägar. I vårat hem avslutade vi dagen med att duscha barn och prata med farmor och farfar en timme på skype. En bra avslutning på en bra dag!

Mitt knä har fortfarande inte återhämtat sig och dagen idag gjorde kanske inte saken bättre, glömde såklart smärtstillande hemma dessutom men det har varit värt det. Mer bilder kommer när jag orkat gå igenom dem.



Testade lite självutlösning på kameran och mitt stativ

Inga kommentarer: