måndag, april 08, 2013

Måndag och aj vad ont jag har

Mitt knä värker, jag är evinnerligt trött på det... Pelle fick gå hem från jobbet idag för att ta Jamie till scouterna för mitt knä orkade inte mer... Men knät har ändå fått jobba idag för först har jag varit på frukost med Anne inne i stan, blev även lite spring på main street innan Alex hämtades. Väl hemma roade jag mig med o fixa lunch och när barnen var utfodrade och Mollie sov och Alex lekte så grovrengjorde jag vid våra franska balkonger i vardagsrummet där möglet har härjat också... Sen har jag även fått dammat och dammsugit lägenheten plus tvättat två maskiner med tvätt. Och så hämtade vi ju Jamie, så fullt upp för mig och mitt onda knä... Borde väl sitta ner med benet i högläge med en bok, men livet som 3-barnsmor fungerar ju helt enkelt inte så... så smärtlindrande och ihopbitna tänder är det som gäller för mig. Hoppas värken kan ge med sig snart igen, det har den gjort innan när knät har hoppat.

Imorgon är det inga efter-skolan-aktiviteter så då hoppas jag på lika underbart väder som vi haft idag då man svettats i t-shirt så vi kan hänga i lekparken massor! Har inget annat uppbokat heller och städat har jag ju gjort idag så jag håller tummarna för en lugn dag i solen!

Här kommer någrabilder som jag pillat på från i helgen, jag tar ju så sjukt mycket bilder hela tiden att jag itne riktigt hinner med. Och nu när jag insett hur mkt bättre bilderna blir efter lite pillande så bär det mig emot att lägga upp dem oredigerade...

4 vackra barn

Leo
Leo igen

Alex bland löven


grabbarna bus

Jamie käkar majs

Bebimys

Våran lilla familj :)

jag o Mollie

Trine o Leo

Inga kommentarer: