fredag, april 05, 2013

Fredag och Aping about

Idag har vi haft regn och mer regn, ja man tror ju att på en så exotisk plats som Gibraltar så ska solen alltid skina, men icke! Här har det regnat och regnat i flera månader känns det som, kanske inte riktigt är sant men det är lättare att räkna soldagarna än regndagarna... Nå vi har iaf fortfarande 15-20 grader så jag ska inte klaga ;) Anyways, eftersom regnet öste ner och det var mörkt som natten ute så spenderade vi förmiddagen inne, grabbarna lekte och spelade medan jag röjde och Mollie ställde till med kaos ;) Jag har gått igenom vårat sovrum idag, packat ner saker som inte ska användas innan flytten, sorterat kläder som ska skänkas och röjt under vår säng där det fanns väldigt mycket saker. Det tog ett tag men sen blev det riktigt fint och ordnat där inne! Så nu har jag bara kök, vardagsrum, barnrum och badrumkvar och gå igenom innan vi flyttar, Känner ändå att jag ligger ganska bra till rent tidsmässigt... är ju trots allt nästan 2 månader till flytt. Sen är det ju såklart mycket som inte kommer kunna packas förrän flyttveckan men bara att få slängt och sorterat saker gör det ju mycket enklare då, för då kan jag bara ösa ner saker i lådor och påsar ist för att gå igenom dem :)

När Mollie sov middag idag fixade jag lunch och plockade ordning i kaoset som blivit i övriga rum medan jag städade vårt sovrum... och när Mollie sovit klart gick vi in till stan och leklandet Aping about för att leka lite och träffa Daniela och Luciana. barnen behövde få springa av sig och vi mammor fick pratat av oss, perfekt! Aping about är ett väldigt litet lekland men mina barn var glada och fullt sysselsatta dem 3 timmarna vi spenderade där så dem behöver ju inte vara så massiva som leklanden vi varit på i Sverige heller. Fördelen här var att jag kunde släppa till och med Mollie lös eftersom det inte fanns en risk att hon skulle gå vilse, rymma eller tappa bort mig :)

Sen plockade Pelle upp oss på vägen hem från jobbet, vi beställde thaimat och hade lite fredagsmys. När Mollie var i säng kröp jag och Alex upp på madrassen med popcorn och en film medan Pelle och Jamie spelade ett datorspel ihop, kvalitetstid!

Nu ska jag ge min make lite kvalitetstid, dvs krypa upp i sängen coh se på top gear :)



När man röjer i ett rum, blir nästa till kaos, Mollie hjälper gärna till o skapa kaos

Alex

Bus på Aping about


Mera bus!

Måste ju vara bästa bilden ever på mig med smilet, skelande ögon och värsta bilringen!!! LOL och kolla Mollie!

Mollie tar dryckespaus på Aping about

Badar lite

Kommit på ett nytt sätt att få folk och skratta när jag fotar, ta på en ansiktsmask !

Inga kommentarer: