tisdag, april 09, 2013

full tisdag

Med god planering hinner man med det mesta man har tänkt sig på en dag, Idag på förmiddagen röjde jag och Mollie i grabbarnas rum. Med det menas att jag plockade i ordning och Mollie ordnade kaos igen ;) Som tur var gick jag igenom skåpen med spel och målarutrustning så där nådde hon inte att ställa till det!
När Alex var hämtade blev det lunch och sedan stoppade jag Mollie i säng och när hon sov fick jag lagat dagens middag, diskat och tagit hand om all tvätt så när vi hämtade Jamie hade jag inga måsten kvar så vi kunde i lugn och ro stanna i lekparken och leka! Jag fick umgås med mina vänner och barnen med sina, precis lagom härlig eftermiddag även fast vi inte fick lika varmt och soligt som igår. Men jag klagar inte, det har bitvis varit t-shirtvarmt idag. Verkar som att våren kommer nu!
Och när vi kom hem från parken så klippte jag Jamies hår efter hans önkemål, han blev himla snygg om jag får säga det själv :) Sen var det bara till o koka lite pasta till middagen och så kunde vi äta. Nu har maken diskat och roat barnen så nu är det sagostund, själv tar jag lite ledigt.

Jag har idag försökt att avlasta knät lite så jag har båda gångerna på väg till skolan tagit bussen, jag har även smörjt in knät med voltarensalva och det har hjälpt mitt humör enormt. Men när salvans verkan är slut så gör det lik förbannat ont tyvärr...

Imorgon ska jag och Mollie leka med Annika på morgonen och när Jamie är hämtad blir det parken och sedan fotboll. Busy busy!


Bus i väntan på bussen

snygga killar i nya solbrillor, eller? barn väljer kanske inte alltid dem saker man själv skulle ha valt...

Coolingarna igen

Nyfriserad Jamie

Bakifrån


Inga kommentarer: