fredag, juni 29, 2012

Lite av varje

Jag kom på att vi var ju på skolan på möte med Alex igår också, Nurseryt är helt klart bättre än väntat. Dem har mer än bara ett klassrum, dem har dessutom lekrum, målarrum och egen lite lekplats. Känns skönt att åtminstone Alex får vara barn ett tag till! Tre fröknar var det också, dem verkade alla trevliga och bra med barnen så ja, jag är nöjd!
Och apropå skolan så var vi där idag för o kolla in vad Jamie gjort i skolan det här året. Trodde det skulle vara mer utställning av konstverk osv men hans klass hade inte gjort så många sådana tydligen... Men vi fick gå igenom mappar av papper med skolarbete han gjort. Han är fantastisk duktig min lilla 5åring! Fröken öste lovord över honom " A plesure to have had him in my class" "well behaved" "Jamie has come a long way this year" osv. Så jag är en stolt mamma idag!

I övrigt idag har jag varit med minsta barnen på lekgrupp, sedan lunch med Annika och Trine då farmodern o tant hade killarna. Efter lunch blev det shopping på mainstreet med Trine. Hittade en förvaringsgrej till mobil, vattenflaskor och vad man nu vill ha i den till barnvagnen, och jag är så sjukt nöjd med den! En så himla smart grej som kommer underlätta en massa i detta barnvagnsliv! Köpte även en liten smart sak, eller egentligen inte så liten alls men liten när man tänker efter vad jag egentligen skulle ha köpt. Ja nu backar jag in mig själv i ett hörn men det är okej. Jag köpte en lite handbagage väska till barnen, egentligen skulle jag ha köpt en ny stor resväska men det blev en liten smart sak eftersom svärmor sa att dem hade en stor resväska stående hemma som vi kunde få. Så ja det blev en handbagageväska som man kan dra ungarna på, himla smidigt om man som vi reser med ryan air som alltid har konstiga tider vilket innebär trötta barn... Nå Alex tyckte den var super o
gick runt med den, drog sin bror på den, blev dragen på den och däremellan sprang han fram till mig och pussade på mig och tackade så mycket för fina väska :)

Och apropå shopping så kommer jag nu beställa min, nå Mollies, nya vagn till Sverige. Är ju tydligen tullfritt inom EU. Jamen dåså, då får vi ju hem vagnen smidigt också eftersom där finns det bilar och hämta den med. Sen packa upp och bara o checka in som bagage hem till Gib. Jag är nöjd för trodde jag skulle få vänta med o beställa vagnen tills vi var åter i Gib!

Nu ska jag faktiskt gå ut fastän klockan är efter elva på kvällen. Jag och Maggi ska på Lunar Walk vilket är en kampanj för bröstcancer. Man promenerar vid midnatt runt Gib klädd i rosa, vi kommer gå över landningsbanan, inte bara korsa den utan gå på den åt ena hållet. Dem kommer ha tänt alla lampor, ska vara en riktig upplevelse :) Man betalar 5 pund som då går till forskning för bröstcancer. Ska bli spännande!


Mollie sover medan vi äter lunch
Annika vågade hålla Leo :)
Leo säger tittut
Tant Maggi skurar
Suddig Mollie, men ack så glad :)
Hello!

Inga kommentarer: