söndag, juni 24, 2012

så tomt och tyst

Ni anar inte hur tomt det är här hemma när både Pelle och Alex är borta. Även fast vi alla har det bra på olika håll. Pelle är i Las Vegas och förverkligar en dröm, Alex lever loppan hos farmor och farfar där han får full uppmärksamhet och jag, Mollie och Jamie lever ju i vårt vanliga lilla paradis här i södra Europa :-) Men även fast vi alla har det bra så blir ju inte saknaden mindre, vi är ju en familj och familjer ska faktiskt vara samlade! Men om lite drygt en vecka så kommer vi träffas i Sthlm igen. Och Alex kommer redan nu på tisdag ju!!

Just nu är Trines föräldrar här och hälsar på, dem bor på ett hotell i La Linea (dvs på spanska sidan) och imorse gick vi dit för att äta deras frukostbuffé med dem. Ja Trine, Johan och Leo var givetvis också med! Trine och jag har blivit lite av en paketdeal det sista ;)
Vi var även på Fresco och fikade med övriga gänget efter lunch, alltid trevligt och alltid gott på Fresco! När alla drog sig därifrån fick jag med mig Julie hem, vi satt och snackade ett tag innan Jamie övertalade oss att spela wii med honom. Det var faktiskt sjukt kul även fast vi alla är ruskigt dåliga :D

Nu är barnen i säng och Jamie somnade faktiskt i tid, jag lyssnar till slutet på min ljudbok och pillar på min blogg. Ska verkligen försöka att komma i säng i tid ikväll!


Leo, Mollie o Jamie igår
Leo och Mollie

Inga kommentarer: