söndag, juni 03, 2012

Spontan helg



Mollie o jag i berget idag


De blev en spontan hotellnatt lördag till Söndag i lilla samhället Mijas i dem spanska bergen. Fast inte högt upp i bergen utan strax bortanför Marbella och Fuengirola på spanska solkusten.
Innan vi hamnade i Mijas igår så spenderade vi dagen i Fuengirola, åt lunch, gick till den svenska butiken som hade svensk mat och så kollade vi runt lite allmänt i stan. Ni anar inte hur fantastisk det var o gå in i en butik som hade svensk mat och kunna köpa svenskt godis, falukorv, Kalles kaviar, messmör, pågenlimpa och andra smaskiga varor :) Dyrt blev det och mycket krångel med o hålla det kallt har det varit, men väl värt det! Vi hade tur iaf då det var ett lägenhetshotell med kylskåp i lägenheten. Dock fick vi inte en 2-rumslägenhet som vi hade bokat då dem inte hade några. Så jag och Pelle har spenderat natten på en sjukt obekväm bäddsoffa medan killarna fick sovrummet...
Kvällen igår spenderades i Marbella där vi åt middag o promenerade längs den fina strandpromenaden. Både Alex och Mollie hade en dålig dag igår, vet inte om vi fortfarande har någon skit som går runt. Mollie skrek eller sov, inte kul alls. Alex var sjukt gnällig o trött och det höll i sig idag också.
Dagen idag har spenderats i bilen i bergen förutom en liten sväng vid en borg i Fuengirola i morse. Alex har som sagt varit gnällig som sjutton men idag har han sovit i 2 omgångar i bilen, och inga korta stunder, typ större delen av dagen... Mollie likaså, men hon är bebis å inte lika förvånande... Nå dem var iaf pigga och glada när vi kom hem till Gib igen så antar dem kanske bara sovit ikapp förlorad sömn, men man vet aldrig. Mollie är alldeles prickig över kroppen. Vet inte om det är myggbett, sängloppor, vattenkoppor eller en reaktion på vaccinet hon fick då det uppstod dagen efter hon fått det...
Ikväll gick vi på wok real i la linea på Jamies efterfrågan :) Det är en asiatisk restaurang med buffé, man kan dessutom välja sina råvaror o kött själv och så wokar dem det framför ögonen på en. Väldigt gott och trevligt :)

Imorgon var det tänkt o gå på djurpark men då barnen inte varit helt fit for fight så har vi skjutit på det till på tisdag och så får det bli shopping imorgon. Sjukt nice med bil :)
Mer bilder kommer vid senare tillfälle, nu ska jag krypa till kojs! Natti!

Inga kommentarer: