onsdag, juni 06, 2012

Nationaldagen



Idag har det alltså varit Sveriges nationaldag, inget direkt som utmärk sig här i Gib förutom kanske falukorven till middagen :) Men hur som helst så har vi haft en bra dag i värmen! Testade en ny lekgrupp med Leo och Trine i förmiddags, vilken var väldigt bra med sagostund, pyssel, snacks och sångstund. Tror vi alla trivdes där, det enda som gjorde mig lite obekväm var faktumet att vi var inne i en kyrka. Kyrkor påminner mig lite för mycket om begravningar osv...
Nå efter lekgruppen åt vi mackor till lunch i jude-lekparken som den kallas av den enkla anledningen att den ligger i det området där alla gibs judar håller till, så inget rasistiskt. Alex lekte ett tag innan han ville gå därifrån. Vi hamnade i Ocean village där Alex ville se på fiskar, vi var inte så sugna på det o inte bebisarna heller så vi löste det genom att ta en dricka på ett ställe vid vattnet. Göra 3 flugor på smällen, dvs se fiskarna, fylla på vätskenivåerna och amma bebisarna :)
Sen var det dags o hämta Jamie, Alex hade slocknat i vagnen men Jamie vill ju ändå leka på lekplatsen så jag o Trine satt med vagnarna i skuggan med Jamie hade jättekul med sin klasskompisar!
Efteråt övertalade Jamie oss om o fika så vi hamnade på fresco där vi att tills klockan plötsligt var sex o Pelle kom hem. Så fick bli o gå hem o laga en lite senare middag än vanligt. Och ni anar inte hur gott det är med något så simpelt som falukorv när man varit utan en rätt lång period :)

Imorgon blir det mammaträff vid lunch men innan dess ska jag nog försöka få lite gjort här hemma, städa tvätta och sånna där tråkiga detaljer...

I lekparken

Så här är det med tvillingar...

Kramar sin älskade pappa

Inga kommentarer: