tisdag, juni 19, 2012

Idag och igår

Så var man åter i Gib, kom hem halv två inatt. Ingen kul flygresa var det, Mollie var trött och hon gillar inte o sova i famnen... Blev en hel del gnäll o skrik, stackars medresenärer! Men vi kom oss hem.
Förmiddagen idag har spenderats med o packa upp, sortera all tvätt som låg över hela lägenheten, bädda rent, plocka upp i allmänhet, damma, dammsuga och duscha. Mollie har sovit sen vi kom hem från att ha lämnat Jamie så har fått gjort massor ju. Behöver väcka lillan snart så hon kan äta lite innan vi ska hämta Jamie igen. Från och med idag kommer han gå korta dagar i skolan, pga värmen i guess... Så blir lite kortare dagar, fast samtidigt har jag bara 2 barn hemma för tillfället så jag ska inte klaga :) Alex verkar för övrig ha det toppen med sin farmor och farfar :)

Gårdagen spenderade jag med Anna o Becka, underbart o träffa gamla vänner igen! Becka bor ju i Dublin också så var lite extra tur att vi lyckades tajma in o vara i Sverige samtidigt!
Var även en vända på BVC för o kolla om Mollie fått dem vaccinationerna hon ska ha och om dem kan fixa tbc vaccin åt henne o grabbarna när vi är i Sverige. Verkar inte vara helt lätt det här... Men var skönt o prata med en bvc-sköterska eftersom tanterna här nere inte bryr sig ett jota... 6600g nånting vägde Mollie o var 62cm, har inte hänt jättemkt dem senaste veckorna.
Med Anna o Becka blev det lunch och sen en vända till hawaii som är en badplats. Vi promenerade och fnittrade, så mysigt! Ni kan se bilder i inlägget under.

Nu ska jag väcka lillfia, hämta Jamie och sedan gå på lunchmöte. Ses!

Inga kommentarer: