måndag, juni 25, 2012

another day in paradise

Dagen idag har varit lågintensiv med en slö morgon, men har ändå hunnit med o gå till frisören med Jamie, äta lunch med Julie, prova skor till mig o Jamie och sen hem o vila. Stensomnade på soffan efter lite Mario-spelande med Jamie eftersom Mollie ändå vilade, vaknade efter ett tag av alla jäkla militärflyg som låter som faaaaaan och insåg att jag bjudit hem Kim på middag. Skypade lite med Pelle innan Kim kom, vi gick ut och åt för jag hade ju inte handlat hem något så vi kunde göra nåt annat än makaroner o korv typ... Vi hamnade på Brunos, god mat och trevligt sällskap!
Nu har jag äntligen fått Mollie o somna, hon ville verkligen inte idag!

Jamie har fått sin rapport från skolan, inte betyg men typ utvärdering om hur det går för honom. Hans bästa ämne är gymnastik och musik :) Men överlag är han en duktig och väluppfostrad kille som alltid är snäll mot andra även fast han har lite svårt för o ta kritik. Jag känner mig stolt med tanke på att han inte kunde ett ord engelska när han började! "Jamie has come a long way this year!"
Jag undrar vilken fröken han får nästa år :O Synd han måste byta, den han har nu är så mysig!

I veckan ska Alex få gå och hälsa på på skolan och träffa fröken för nursery och se lokalerna. Blir nog bra för honom så att allt inte är helt nytt när han kommer, fast utsidan av skolan känner han ju väl... Nå, känns i varje fall skönt att få komma o kolla o träffa fröken :)

Imorgon blir det nog lekgrupp om Trine är på, annars vete fåglarna om jag orkar med det... Och sen framåt eftermiddagen kommer Alex, Anna och Maggi, oj så jag längtar!! Det har varit skönt o få en paus från min lilla Alex hur hemskt det än låter, men jag har varit med honom dygnet runt i 1 år nu med världens trots. Ja, vi har väl kanske trampat varandra lite på tårna, och hur mycket jag än älskar honom så kan det bli för mycket. Ni kanske tycker jag är hemsk nu, men nu kan jag säga att mina batterier är laddade och jag är redo för några månader intensivt med alla mina barn innan killarna börjar i skolan! Det blir nog bättre balans i höst, Alex är för stor för att bara gå hemma med mamma, han kommer må bra av o gå till skolan och jag kommer må bra av o få några timmar med endast Mollie.






militärplamem


Snygging!



mission: hälla upp mjölk

ops!

Inga kommentarer: