måndag, juni 11, 2012

Prinsen och poolhäng

Idag har vi haft det varmt, äckligt jäkla varmt! Förutom en stund runt lunch då det blåste småspik men det mojjnade snabbt. Förmiddagen spenderade jag och barnen med Trine o Leo. Gibraltar har fått besök från Prins Edward av england, The Earl of Wessex och hans fru vad nu hon kan heta. Hela Jamies skola skulle ut o vinka dem välkomna till Gibraltar så jag o Trine bestämde oss för att göra detsamma. Det blev en lång väntan i solen för både oss och skolbarnen och när prinsen väl kom så kom dem i en stängd bil så allt vi såg var en hand genom fönstret som vinkade till alla. Snacka fail!

Nå efter det så slutade Jamie i skolan så vi gick till poolen hela högen. Tog med vår lekmatta hemifrån så bebisarna kunde ligga i skuggan o kolla medan stora pojkarna lekte i vattnet. Blev även badat för oss alla, välbehövligt i hettan!
Sen fixade Pelle middag, dvs McDonalds, även Trine åt med oss innan hon gick hem. En mycket trevlig dag som avslutas med lite fotvård för min del då det går alldeles för mycket fotboll på tvn för min smak idag. Tur man har laptop så man kan sitta på badrummet o blogga medan man mjukar upp fötterna :D

Lägger in lite bilder så fort jag har fått dem från Trine, det var hon som fotade idag :)

Barnen väntar på prinsen

Jamies klass vid busshållplatsen, kan ni se honom?
Jamie roar Leo
Lek på lekmattan i skuggan vid poolen



Spanar in stora killarna

Grabbarna bus i poolen
Jamie

Alex simmar

Trine o Leo badar

Jag o mina fina i poolen

Inga kommentarer: