tisdag, augusti 17, 2010

Vad jag menade med mitt förra inlägg var inte kritik mot någon utan bara en reflektion från min sida, så ingen går här o är sura på mig.

Dagen idag har varit lite upp och lite ned. Började bra men jag mulnade igen fram på eftermiddagen. Det enda positiva i eftermiddag är att jag fick en lite nytändning på jobbet och att jag hoppas att jag kan göra det här bra för en gångs skull. Jag är värdelös på o jobba, mest för att jag tycker det är tråkigt o inte får något gjort... Det är synd o skam för om jag abr akunde fokusera lite så skulle det hända så mkt mer. Typiskt mig...

Igår så ringde dem från Uddevalla sjukhus, Alex hade fått en tid till ögonmottagningen som idag på morgonen, någon som hade lämnat återbud. Så halv sju imrose ringer min klocka för såklart var det en morgontid vi hade fått. Pelle cyklade med Jamie till A-L för att vi var iväg jag o Alex. Alex vart lite blyg mot doktorn och han var lite liten för att förstå vad han skulle göra så han fick inte kollat allt. Men vad han såg så här långt så finns det inget som tyder på att Alex har samma skelning som Pelle eller någon annan skelning och det känns ju bra :) Dock ska vi få komma tillbaka om ett halvår för att kolla vidare. Det var en bra läkare, Pelles läkare, så han tog det på allvar att vi var oroliga och det var skönt! Har blivit dumförklarad för många gånger av läkare dem senaste åren med småbarn så var nog det jag var mest orolig för.

Kl 10 var även Alex hos A-L o jag hemma. Har inte hänt så mycket annat här än jobb. Jag var ute o skrapade av ett par fönster. Ser ut som att solen skulle titta fram tors-lördag så det är väl då vi får måla för nu går det inte med regnmolnen ständigt hängande över våra huvud.

Jag har ställt in mig på en lugn födelsedag, funderade en stund på om Pelle fixat överraskningsfest då verkligen 95% av alla jag bjudit hit har tackat nej. Men så har jag tänkt om lite, Pelle borde känna mig så pass väl att han vet att jag inte skulle gilla en sådan överraskning. Ett paket med snöre på från min älskling vill jag mycket hellre ha. Kanske något från mina barn med :)

Imorgon skulle jag vilja hitta på något med familjen, baka, plocka svamp eller något. Men vad det blir får vädret avgöra, o Pelles jobb antar jag. Men baka kan vi göra utan Pelle iaf. Barnen slutar ju kl 14 imorgon så vi hinner hitta på lite mer då!
Funderar också på o plocka hem barnen tidigare på fredag, för vem vill jobba heldag på sin födelsedag?! Men kan jag få målat så kanske barnen får vara hos A-L. Vi får se helt enkelt.

3 kommentarer:

Maribel sa...

Hej! Tror inte att nån är sur på dig men du vill ju att man ska skriva kommentarer på dina inlägg... Det är ju viktigt att få skriva av sig som bloggläsare också :) Tack för en mysig blogg! Jag ringer i morgon!

Nathalie sa...

Ni får gärna kommentera i min blogg, och jag tror inte heller att just Jeanette är sur på mig men jag insåg bara att man kan ta illa upp om man vill av inlägget och jag har haft nog av kompisar som är sura över sådana saker.

Anonym sa...

Man kan väll inte bli sur över något som är skrivet i en blogg som inte ens handlar om en själv? Jag tog i alla fall inte illa upp utan bara reflekterade över det du skrev och jag tycker btw att vara nyfiken nästan är samma sak som att vara intresserad fast utan att lägga sig i. :)