lördag, augusti 14, 2010

Skrapa, skrapa, tvätta, måla...

Helgen är här och jag har hunnit med en massa sen sist. Igår till lunch träffade vi mamma och Lasse som var i stan med båten. Jag gick även en sväng i affärer med dem o fick mig ett par byxor i födelsedagspresent :) Sen kom Pelles föräldrar igår och Pelles pappa är företagsam så han, jag o Pelle började skrapa lite fönster. Vi plockade ut det fönstret med trasig ruta så nu ska det bara till en glasmästare.
Idag har vi varit och köpt färg, skrapor, penslar och en massa annat. Vi har bråkat med stegar och Johan har skrapat nästan hela uteplatsen! Imorgon ska det tvättas, skrapas och dessutom målas. Ska bli så skoj att få börja lägga på den gråa färgen och se hur huset förvandlas :D Till på Lördag då iaf min familj kommer hoppas jag att alla dem fönster på sån höjd att vi kan klara dem utan skylift är nåt så när klara så vi blir klara typ till helgen. Men det är ju väldigt väderberoende, men blir det fint väder i veckan ska jag lägga tid på det under dagarna!

Idag har jag även hunnit med gymmet och att klippa gräset, slappa lite i solen och lite annat smått o gott. Har varit en härlig dag men har lite dåligt samvete över att svärfar fått skrapa mest själv, Pelle har haft sjuk migrän så honom har vi knappt sett sen lunch den stackarn.

Imorgon så ska vi som sagt pilla med fönster och uteplats, sen ska jag och ungarna på kalas till lilla Vincent som har fyllt 1år. Pelle o hans föräldrar ska ut o paddla kajak med Carl.
Så mycket mer hinner vi väl inte med innan dagen är slut... Sen får vi se om svärföräldrarna åker imorgon eller på måndag,d em verkar inte ha bestämt sig ännu.

En sak som är väldigt störande är min mobil. Den var inne på lagning av 2 anledningar, nu är den tillbaka och vad det visar sig så är bara ett fel åtgärdat. Som en liten bonus i det hela så laddar den bara ibland, den håller sig vid liv med laddaren i men den laddar bara upp batterit 1 av 4 gånger, väldigt skumt. Är himla trött på den nu och vill gärna ha en Iphone 4, men ska ju va lite väntetid på den så jag har ingen aning om det är möjligt att få sig en sådan inom snar framtid... Jag menar min mobil är ju inte till mer nytta än vår stationära telefon här hemma om den inte laddar. Vi får se om vi kan få löst det på något sätt.

Någon målarfest blir det för övrigt inte, typ 3 pers som kan komma av typ 30 inbjudna. Måla gör vi ju ändå som ni förstår av ovanstående text. Fest får jag se om jag bjuder in till vid ett senare tillfälle, kan inte låta bli o känna mig lite opopulär... Känns som att några fler borde kunna denna helgen. Men nog jag som analyserar o läser in för mycket som vanligt... 25 fyller jag iaf, men så många paket väntar jag mig inte eftersom familjen hjälper till med målandet och jag inte får något annat av folk. Ok jag har fått tak till uteplatsen och ett par byxor så det är ju något. Pelle åker väl o köper en chokladask dagen innan eller något annat som jag inte heller får inslaget i mer än en plastpåse. Känns inte skoj att fylla år i år. Min goda tanke blev en flopp och dem som faktiskt ger mig något har inte kunnat slå in det. Taket var iaf en överraskning så tack pappa! Blää lite nere så här på kvällskvisten, dax att sova bort det onda, eller vad säger man?!

Inga kommentarer: