lördag, augusti 07, 2010

En härlig Lördag

Hemma i Lyse igen, skönt! Vi kom hem inatt, min älskad man körde hela vägen så jag fick sova så jag orkade upp med barnen idag på morgonen. Halv två anlände vi hem, skönt o beta av det under kvällstid då barnen kan sova större delar. Sen måste jag erkänna att just igår kväll var dem vakna ungefär hälften av tiden. Semestern har gjort så mina monster är vakna mkt senare.

Idag har vi fått gjort mkt, vi åkte till torp för att hämta min mobil som nu är lagad och sen fick vi lämna in Pelles mobil som har dött... Vi storhandlade för hela veckan på maxi, jag fick köpt present till helgens kalas och sedan for vi hemåt igen!
Väl hemma drog jag fram gräsklipparen och klippte hela trädgården medan Pelle jobbade och ungarna lekte. Jag fick även plockat endel vinbär, finns mer på buskarna men klockan började bli mycket så jag får plocka mer imorn. Hade tänkt koka saft på bären :)
Vi har även tagit upp våra första egna potatisar! Jätteskoj ju :D

Imorgon firar Pelle och jag vår första bröllopsdag! Det ska vi fira genom familjemys och god mat :) Vi har väl inget särskilt inplanerat, vi pratade om Nordens Ark men vi har varit så lite hemma att jag nästan hellre är hemma o pysslar i trädgården. Vi får se vad vi kommer fram till imorgon, beror ju lite på vädergudarna också.

Just nu väntar jag på Pelle som är o hyr film. Vi firar semester veckan ut och sedan är det slut på det, sen måste vi vara ekonomiska och tråkiga :P

Inga kommentarer: