söndag, augusti 29, 2010

Här blir det gräva av

Nu har vi kanske kommit till en lösning för översvämningar och fuktig kall källare. Jag hoppas det ivf! Imorgon kommer grävmaskinen och sedan sätter vi igång så fort det bara går och gräver upp hela gräsmattan... Nja kanske inte hela gräsmattan men fortfarande stora delar då vi ska gräva runt hela huset och sen ett stort hål och så massa rör... Ja jag vet knappt själv hur allt ska lösas men Carl som ska gräva har koll så det kommer lösa sig :) Huvudsaken är att vi tror att vi kan ha en lösning och det vore ju fantastiskt! Men man ska inte ropa hej... men håll tummarna!

Idag har jag varit på gymmet och slitigt mig svettig, Emma jobbade så jag var där själv. Går bara fint det. Och förresten var jag inte själv för när vi var som flest var vi 5st i det pyttelilla gymmet ;)
I övrigt idag har vi varit här hemma, jag har städat o grejat. Pelle började klippa häcken vilket den var i stort behov av, dock är det en del kvar än...
Sen har ju grävarkillen, hans barn o så Carl o Maxim varit här, snackat o barnen busat :)
Vi har hunnit handla mat också. Vi känner oss rätt stolta för vi har börjat göra matlistor, titta efter rabatterbjudande och vi har nog sänkt veckokostnaderna med 100kr! Plus att vi äter ute mindre! Alla bäckar små! Känns skönt.

Inga kommentarer: