måndag, augusti 09, 2010

Bröllopsdag o annat smått o gott!


Tänk att det är ett år sen som Pelle och jag gifte oss, mycket har hänt under det året. Jag har varit som lyckligast, som räddast och nästan som sjukast i mitt liv. Men det viktigaste är att jag och mitt förhållande med Pelle bara har blivit starkare! Underbart!
Vi hade en fin bröllopsdag, vi gjorde inte något speciellt direkt men det var mysigt. Jag tränade på förmiddagen och Pelle sprang en runda. Sen grejade vi i trädgården, Pelle o Jamie tvättade bilen och jag fixade lite rabatter och så. Vi tvättade vår uteplats med högtryckstvätten och så. VI fick även satt upp vår flagga :) Ja massa småpill blev fixat. Sen lagade vi god middag och såg en film. När barnen hade gått o lagt sig blev det ytterligare en film och god efterrätt! Jättemysigt!

Idag har jag jobbat lite men mest har jag pillat här hemma. 3 maskiner tvätt är tvättad, köket uppröjt och jag har fått surfat runt en massa. Plockat o grejat i allmänhet. Har lagt in bilder från semestern som man kan hitta på facebook. Om någon vill se dem som inte har fb så hör av er, det går o lösa bara jag får en mailadress :) Lägger in ett par fina bilder här nu också, ett urval!

Imorgon ska Pelle till läkaren för o utreda sin migrän och på onsdag ska jag till Uddevalla sjukhus med mitt knä. Jag hoppas att vi båda kommer därifrån nöjdare och friskare!
Sen hoppas jag på ett pass på gymmet imorgon med Emma och sen så ska jag träffa Becka i Uddevalla på onsdag :) I övrigt så får vi besök av Pelles föräldrar framåt helgen och min pappa skulle eventuellt komma förbi på torsdag eller fredag. Massa förberedelser inför målandet nu också. Lite besviken är jag då typ ingen verkar intresserad av o komma. Så fort lite arbete blir inblandat så är det ingen som vill komma... Men kanske ett par droppar in iaf :) Håller tummarna för det vore verkligen den bästa födelsedagspresenten!

Inga kommentarer: