måndag, augusti 16, 2010

Idag har svärföräldrarna åkt hem och rutinerna i vardagen kan äntligen på allvar komma tillbaka! Jag borde jobba men jag tycker inte mitt jobb är så kul så det verkar som att jag kommer på annat o göra hela tiden... Idag ska det regna så greja ute går inte, städa upp inne lockar inte men handla måste jag göra... Men just nu är jag mest sugen på o sätta på en mysig film, kryp upp i soffen med en filt och bara slappa. Det ska jag inte göra, inte nu ivf. Först ska jag skriva lite nyheter och fixa med lite annat jobb ;) Sen får vi se om det finns någon tid till o slappa.

Igår så kom lite färg på fönstrena upp, Johan igen som grejade ;) Det är bara en grundfärg på plåtramarna men den är grå och jag tror det kommer bli superfint!
Jag och barnen var på barnkalas igår och det var trevligt. Barnen fick leka lite och jag fick pratat lite skit! Vi blev kvar till halv tre men sen var Alex så trött att vi fick åka hem. Lite mora träsk i bilen och han höll sig vaken :) Väl hemma sov Alex ett tag, Jamie åt godis och tog det lugnt medan jag läste min bok. Det var en så skön och lugn stund
Sen fixade jag middag åt oss, hade inte hört nåt från kajakpaddlarna men tror ni inte Pelle ringer när vi precis börjat äta o säger att vi ska på restaurang... Så jag tog bara en liten portion medan barnen fick äta för dem var ju vrålhungriga. När dem andra kom hem åkte vi iaf in till Lysekil o gick på Old house inn, dem var lite underbemannade men maten var god!

Inga kommentarer: