torsdag, augusti 26, 2010

En händelserik dag

Tror ni inte att Alex var feberfri igår morse... Jodå men då var planerna redan inställda och man vill ju gärna ta det lugnt så att det inte blir återfall.
Trots utlovat ösregn och åska så hade vi sol större delen av dagen. Barnen och jag var ute på förmiddagen. Jag fick målat dörrarna så nu är vi troligen klara. För o bli perfekt borde garagedörren målas igen men vi har inte tagit det beslutet ännu... Visst vill man ha det perfekt men då måste vi köpa en burk till och lägga ytterligare nån timme på o kladda ner oss och jag har träningsvärk i penselhanden :P Pelle behöver lägga prioritet på jobbet så det lär bli jag som får göra det om det ska bli gjort. Jag väntar till nästa vecka då dem utlovar massa sol o ser om jag har ork då. Vi har ju dessutom 2 fönster i källaren som behöver målas också...

Sen så pratade Pelle med killen som har grävmaskinen inför dräneringen och när han berättade om våra översvämningar så tyckte han inte att det lät som det var någon idé o dränera... men han ska komma hit o kika i helgen så får vi se. Pelle är nästan villig o leta ett nytt hus men jag börjar fundera på hur vi skulle kunna fixa lån för o koppla på det kommunala avloppet... Det är skitdyrt men då skulle vi troligen kunna slippa översvämningar... Så fick man dränera efter det... Men vi får se vad gubben säger först.

Sen igår mitt på dan när Alex sov så valde Pelle o jag att krydda till livet med ett bråk, därav mitt tidigare inlägg. Jag fick mig ett par tankeställare men vi är vänner nu. Sånt som händer....

Efter middagen igår så åkte vi till torp för o hämta Pelles lagade mobil och lämna in vår tv som haft massa störningar och ljudavfall. Men tror ni inte att när vi var där så fungerar den helt utan problem. Vi köpte oss en ny scartsladd eftersom alla modeller vi provade hemma hade störningar men inte med den i affären, och med den nya scarten så funkade den även hemma! Var en annan typ av scart så det måste vara alla sladdar vi har hemma som är halvkassa....
När vi hämtade Pelles mobil så beställde jag mig en Iphone 4 då jag är trött på min mobil som buggar hela tiden... Så om 4-6 veckor får jag en ny leksak, nej vänta då borde jag ha fått 2! September-oktober blir teknikmånader för mig ;)
Blev inte så mkt dyrare med en ny telefon och nu blir det företagsabonnemang så det blir billigare i slutändan så kommer bli bra :)

Nu ska jag ta mig en dusch o sedan ge mig hän jobbet!

2 kommentarer:

★ Katta- Mamma till Isabelle o Melvin ★ sa...

Melvin har storlek 80 för mesta dels, kan ha 74 med men det är inget jag använder så mycket längre.

Anonym sa...

Om jag lyckas övertala vår ordförande att det är en superbra ide att starta en Zumba klass så ska jag nog kunna smuggla in dig om du är intresserad :)