torsdag, augusti 05, 2010

Regn och blött för det mesta

Dax för en uppdatering, har ju varit lite skralt med det på sista tiden. Har hänt endel sen sist faktiskt men dator och internet har det varit begränsad tillgång till så har inte kunnat vara här.

I fredags hade vi båda grabbarna på äventyr. Kollade på lite olika husvagnsmodeller och nu vet vi nog vad vi vill ha, tyvärr är dem vi vill ha av den dyrare modellen. Så vi får se vad vi har råd med när det blir dax. Båda grabbarna tyckte det var spännande iaf! Och när vi ändå var ute och for så hälsade vi på  hos Pelles morföräldrar vilket var väldigt trevligt:) På vägen hem stannade vi till vid coop och jag ficxk köpt mig ett par stövlar inför lägret vilket jag nu är väldigt glad för!

I lördags så följde Jamie med sin farmor o farfar när dem seglade så vi hade Alex med oss. Det blåste så mycket så vi seglade inte ut båten som vi först hade tänkt. Minns faktiskt inte riktigt vad vi gjorde men nåt blev det :P

I söndags gick vi upp i tid för att sedan köra till Sköndal för att duscha och göra oss klara inför Thomas och Fredrikas bröllop. Vi avlämnade även Nalle hos Maggi som skulle vara hundvakt. Alex hade vi med oss då Pelles föräldrar som först lovat ta Alex helt plötsligt verkade tycka det var väldigt jobbigt att ha även honom med sig på lägret...Jamie är aldrig något problem men Alex verkar vara väldigt jobbig o ha hand om i deras ögon. I vilket fall hade Pelle ringt och fixat så att Ola och Madde kunde passa honom. Problem var bara att dem var i Huddik på lördagen så dem fick köra ner till sthlm på söndag morgon. Så Alex fick följa med och se den vackra cermonin i kyrkan mellan Thomas och Fredrika :) Han skötte sig exemplariskt, eller rättaresagt, han somnade i vagnen innan vi gick in i kyrkan och sedan sov han hela cermonin! Efterkyrkan hade man 2 timmar drygt o ta sig till festlokalen så vi hade tid o lämna över Alex och tur var det då Madde o Ola vart lite senareän beräknat. Men vi fick lämnat dem och sedan gick vi på den trevliga bröllopsfesten.En så strålande vacker o lyckligbrud har jag aldrig sett, underbart att se 2 så fina personer och vänner gifta sig och så tydligt vara så lyckliga med det! Jag hamnade som vanligtpå en bordsände,känns som jag alltid hamnar så. Men jag hade Jenni mittemot så hade iaf någon att prata med :) Var en trevlig fest men vid midnatt gav vi upp och åkte till sköndal för att sova.

På måndag förmiddag for vi ut till Ingarö där vi träffade på dem något trötta men nöjda barnvakterna. Allt hade gått jättebra och Alex hade blivit så bortskämd så! Vi blev sittande o prata med dem ett tag innan vi kom oss iväg med segelbåten ut till grönskär där lägret var. Blåste inte ett smack så vi kunde inte segla ut utan det blev motor hela vägen. Regnet öste ner och det var ingen jätteskoj tur... Som om det inte vore nog så tappade jag min kamera i golvet och den gick sönder... Så har inga bilder från lägret...

Regnet fortsatte att droppa och dem 2 dygn vi var ute på lägret var bara fuktiga. Det var spännande att var på lägerochse hur dem fickallt attgå runt, det är ett imponerande projekt och fantastiskt för ungarna som får prova på alla möjliga aktiviteter. Jag var mest med ute på segelbåten för att jag ville lära mig det jag också. Men det här med läger inser jag,är jag lite för bekväm för. Men nästan jämt när jag är iväg på sånt så regnar det och allt blirfuktigt och blött så det är väl delvis därför som jag tycker det är besvärligt. Kanske om solen hade skinit att vi hade varit kvar på lägret till slutet som är imorgon. Men när vi fick reda på att Pelle inte behövde segla mer med barnen så seglade vi hem här igårkväll. Men lägret var värt det, jag har lärt mig grunderna i segling och jag har fått en inblick i vad det innebär att var scout. Lite mkt hallelulja på detta läger för min smak dock,det är en kyrklig scoutkår.

Vi har inte tagit oss hem till Lysekil ännu då vår äldsta son inte ville följa med oss hem utan föredrog att stanna på lägret medfarmor och farfar. Men imorgon kväll när dem kommer så kör vi hemåt. Vi är mätta på det här nu och längtar hem!

En annan rolig sak är attjag vägde mig här i veckan och insåg att trots att jag ätit lite onyttigare än vanligtså hade jag gått ner 1kg! Jag har ändå rört på mig och kört styrketräningar så tror faktiskt det var fett som rök och inte muskler! Är iaf vad jag kommer köra på för det känns jävligt gott! Bara o köra stenhårt vidare!

Ne Pelle börjar bli lite otålig o vill ha datorn så ska återvända till min bok, läser sista boken i en serie som jag älskar, nog 4e gången jag läst den serien nu :D Ungdomsböcker, men vad gör det! Tack o hej!

Inga kommentarer: