torsdag, augusti 19, 2010

Torsdag idag

God morgon världen!
Jag är så trött, kunde såklart inte somna igår, som vanligt när det är min morgon o gå upp med barnen... Men det gör inte så mycket för jag känner mig just nu ändå lite bättre till mods :)

Igår fick vi skrapat o grundmålat alla fönster! Jag var ute stora delar av dan med min värmepistol och skrapa, stundvis även med färg o pensel. Om vädret tillåter kan vi börja sätta på den gråa färgen imorgon! Idag regnar det såklart så vi kan inte göra något. Vädret har inte blivit som prognosen sa men om det kan bli fint imorgon och på lördag så var detta nästan bäst! För då får grundfärgen torka in i 2 dar ist för 1. Om man nu kan kalla det torka då det regnar ;)

Imorgon fyller jag 25år, som dagmamman sa så är det en tredjedel av livet. Fast kanske inte, se på min mormor som är 91, hon har gjort 16år övertid isf... Men oavsett så är 25 ett stort kliv. Kanske jag äntligen kan bli betraktad som vuxen på riktigt nu ;) Nä jag vet inte. Att fylla år är inte lika spännande som det brukade vara. Dels för att önskelistan är så mycket kortar och prylarna så mycket dyrare att man vet att man troligen inte kommer få något av det iaf.

Idag står gymmet på schemat. Emma och jag lyckas inte få ihop en dag vi båda kan denna veckan så jag lånar pluppen så jag kommer in och går själv idag. Har inte tränat sen förra helgen och känner mig ruskigt slapp. Det här med gymmet har blivit lite av ett behov faktiskt, skönt o känna det så. Ska nog skaffa mig en egen plupp så jag kan g när jag vill :)
Pelle skulle iväg efter lunch så jag får åka nu på morgonen. Sen behöver jag städa och jobba så ska nog kunna roa mig den här dagen också!

Pelle och ajg har börjat spela Wow igen, sjukt roligt! Fast jag inser hur kassa vi är när vi spelar bg :P Men vad gör det, så länge man har skoj!

Nu ska barnen till A-L o jag till gymmet, vi ses!

Inga kommentarer: