tisdag, augusti 24, 2010

Feber som förstör planer

Morgondagens planer gick i stöpet eftersom Alex även ikväll hade 38 graders feber... Så himla typiskt då jag hade tagit ledigt från dagmamman för att kunna åka hem till Pennan. Barnen skulle älska o åka hem till henne då hon bor på en gård med hästar och hela baletten... Men det kommer väl fler tillfällen hoppas jag. Alex är ändå inte riktigt i form för sådan aktivitet så det hade inte varit värt det. Men nu har han varit sjuk i fem dagar så imorgon ringer vi vc för o se om det är något dem vill kolla upp. Det är troligen inget eftersom han har så låg feber men det är ändå störande...

Idag har jag inte gjort så många knop eftersom jag varit med Alex. Vi har myst en massa! Han ville inte sova middag i sin säng så vi la oss i våran säng och båda två somnade, superskönt!
Efter tuppluren och lite välling piggnade Alex på sig så vi fixade pannkakor till middag o när Jamie kom hem så busade vi lite!
Sen gjorde jag det ända produktiva idag, jag åkte till gymmet med Emma och tränade. Alltid lika skönt att spänna sina muskler o svettas lite :)
Nu ikväll ser jag o Pelle på tv och bara slappar, så på det stora hela har det varit en riktigt slapp o skön dag trots stormen och regnet på utsidan!

Nu blir det mer tv med älsklingen, ses!

Inga kommentarer: