torsdag, augusti 12, 2010

Lärt mig...

En ny dag med nya tag.
Känns som att jag alltid gnäller över att jag har ont numera och det senaste halvåret har ju verkligen varit extremt... Men en sak kan jag säga o det är att jag verkligen lärt känna min kropp på ett nytt sätt! Jag har lärt mig vilken massa belastning man faktiskt lägger på sitt bröstben, jag har även lärt mig vilken form mina fötter har och vad dem behöver för att må bra. Jag har lärt mig hur ett knä fungerar och att det gör jävulskt ont att dra av ett korsband. Jag har även lärt mig att magövningar trimmar kroppen mer än man tror. Och att mina armar kan gå från småfeta till att se nästan muskulösa ut på några veckor på gymmet :)
Jag har även lärt mig hur känslig o irriterad hud kan vara, som tex på mitt ärr. Jag har lärt mig vilken betydelse det har vart man har sina kilo. Ja jag har lärt mig en väldigt massa och detta enbart på ett halvår :)

Den här dagen har varit bra! När jag vaknade idag vid halv tio så gick jag ut med Nalle, vi gick väl ca 3km och det var härligt! Mitt knä höll hyfsat också!
Jag körde även magövningar och lite med hantlar när jag kom hem, ett lättare träningspass idag men körde mest för o få rört mig inte för o trimma muskler osv...
Sen idag så har jag fått tvättat massa kuddar, handdukar o lakan! Vi hittade en säck i sthlm med saker som var vårat sen vi bodde på ingarö så nu är det rent o fint igen o på rätt plats!
Så har jag fått städat hela huset,behöver jag säga att jag inte fått mkt jobb gjort idag? Men hushållsarbete behövs ju minst lika mycket. Vid tre ringer pappa o säger att han är 2 mil här ifrån, lite tidigare än vi hade trott eftersom han vanligtvis slutar jobbet kl 4 och har en timma hit... Så jag fick snabbt dammsuga det sista innan han kom :) Vi lastade av alla sakerr som han hade haft med sig, saker till när vi målar huset och 3 säckar med barnkläder som han fått av en jobbarkompis! Jag fick även födelsedagspresent idag :) Plasttak med skruvar som vi ska sätta upp på uteplatsen så nu behöver vi inte fundera mer på det, nu måste vi bara sätta upp det! helt perfekt eftersom vi varit lite tveksamma på det eftersom det kostar pengar.
När allt var urlastat så fick vi åka o hämta ungarna o sen blev det en sväng in till Lysekil för o handla. Pappa fixade grejer så vi kunde laga våra läckande kranar så nu droppar ingen av dem :) Pantade flaskor o burkar för 150kr så vart rätt billigt på ica idag :) På vägen hem köpte vi med oss färdigmat för klockan var så mkt.
Sen vart det julafton när vi gick igneom säckarna med kläder, mycket fina saker men vi har en säck o skänka vidare nu. Så om nån är intresserade av pojkkläder i strlk 98-120 nånting så hojta till så kan ni få den säcken vi ratat, kanske ni har annan smak än vi :)
Jamie har numer sjuuuukt mycket kläder eftersom det mesta var i storlek 104-116 o just nu har Jamie 104-110... Alex fick en liten hög med 98-92 men det är stort än så länge. Såsmåningom kommer ju resterande kläder hamna hos Alex också så inte så synd om honom. Pelle vart jättenöjd för nu behöver jag ju inte shoppa.... suck :P

Ne nu ska jag o Pelle spela lite wow, det var flera månader sen sist så det ska bli skoj!

1 kommentar:

katta sa...

Pojk kläder är jag intresserad av :)