onsdag, augusti 11, 2010

Småsaker som gör mig irriterad

Idag blir det Uddevalla för min del, läkaren och sedan träffa Becka :) Det ser jag fram emot men ser inte fram emot o åka buss. Egentligen gillar jag o åka buss men eftersom jag är van vid gamla systemet så blir jag galen på det nya. Jag hatar att inte ha koll på hur mycket det är på busskortet! Jag kan dessutom inte alla regler med o pipa in , ut, trycka plus osv... suck!

Sen kan jag verkligen inte hjälpa det men jag blir störd över att knappt någon tackat ja till min lilla fest. Kan sätta pengar på att folk inte vill komma bara för att det innefattar lite arbete. Mycket lättare för folk att köpa en liten present och slippa få skit under naglarna... ja det är 1½ vecka kvar så folk har fortfarande tid på sig o tacka ja men känns på nåt sätt som att min fina lilla dröm om en solig dag med vänner som hjälper till o målar, grillen med hamburgare och korv inte kommer bli sann... Usch jag är lite deppig idag tror jag. Förlåt till alla er som faktiskt vill komma men inte kan eller inte hört av er än. Jag kan bara inte låta bli o känna att även om man försöker så skiter det sig...

Och vikten, jag tränar och jag kämpar med maten men det står stilla... visst jag bygger muskler så att jag står stilla är väl ett bra tecken, lite fett försvinner o lite muskler tillkommer. Men det hade varit så skönt o tappa ett par kilo nu. Se att det man gör ger resultat. För även om folk tycker jag ser smalare ut så blir jag besviken när det varken syns på vågen eller måttbandet...
Längtar efter att kunna köra hårdare med själva motionsgrejer som cykling och jogging o promenader, emn än är mitt knä lite för kasst. Promenader i lagom tempo går men inte några längre sträckor för då hugger det i knät. Suck!

1 kommentar:

Ellinor sa...

Jag skulle jättegärna komma, men som det ser ut nu så är det inte möjligt :( Det kommer kosta för mycket att åka ner både jag och Fredrik. Tyvärr.. :( massor med kramar!