söndag, april 11, 2010

Underbart!

Har haft en underbar helg! Vi har haft fint besök och det har varit så trevligt.
Igår så åkte vi till torp för att möta Maribel och shoppa. Jamie behövde jacka och strumpor så det inhandlades till honom, sen blev det stövlar till Alex som behövde det. Handlade även en flytväst till Jamie så Alex kan ha hans gamla som stämmer mer i vikt på honom. Blev även grillkol, grillborste, spade, sekatör, vätskor till bilen och lite annat smått o gott. Jord som vi hade tänkt handla fick vi inte med oss hem i bilen så det får vi handla en annan dag. Finns ju att köpa även häromkring så det löser sig!
När vi kom hem högg vi in i trädgården. Så himla mysigt var det! barnen lekte, vi rensade rabatter och Pelle han eldade upp våran nya hög och lite av den gamla :) Sen åkte grillen fram, oxfilé och potatisgratäng blev det eftersom vi hittade en billig fryst oxfilé. Att få så fint besök och dessutom hjälp i trädgården var väl värt en oxfilé :) Så vi åt gott och umgicks, himla mysigt! Jag gjorde en hallon-äpple paj till efterrätt och sedan blev det bondespelet! En man kort har vi blivit i bondegänget men det spelar ingen roll, vi hade jätteskoj, the power of 3!
Idag så sov Alex till åtta och Jamie ända till kvart över nio! Det var skönt det eftersom vi såklart kom sent i säng igår och lägg till alkohol på det.
Vid halv elva kom vi ut och sen dess har vi typ grejat i trädgården, det börjar bli riktigt fint :) Vi grillade korv o hamburgare till lunch. har verkligen varit en superdag. Jag ahr gjort fint på uteplatsen också. Det går inte riktigt att beskriva vilken underbar dag det varit! Solen skiner och vi alla har blivit solbrända i ansiktet. Det är så himla härligt med trädgård som ungarna kan leka i, hunden är nöjd och katten har äntligen börjat gå ut igen!
Nu ska jag o Pelle äta lite god mat tillsammans då han varit iväg ett par timmar och misssade middagen. Så jag tog en shake till middag och barnen fick rester.
Hoppas på lika underbart väder i veckan så vi efter jobbet kan göra klart trädgården!

Over and out

1 kommentar:

Pernilla sa...

Det är kul att göra i ordning trädgården, det blir ju alltid ett bra resultat =)