torsdag, april 01, 2010

Skärtorsdag

Nu så sover barnen och jag har lite tid att skriva här.

Igår var jag på vårdcentralen med Alex och doktorn friskförklarade honom. Hans sänka hade gått ner och doktorn lyssnade på honom och jag antar att det lät bra för han sa att så länge Alex inte får feber så behöver vi inte ge mer penicillin. Ja och som jag skrev innan så är Alex piggare idag!

Annars igår så blev det sjukgymnastik och när barnen hade lagt sig så lagade Pelle och jag en mysmiddag och såg ikapp alla serierna vi hade inspelade. Var väldigt mysigt!

I morse så var Pelle till ögonläkaren och operationen han gjorde för 1½ år sen hade ingen som helst effekt sa dem. Han ska tillbaka i maj och träffa massa läkare och troligen blri det en till operation i framtiden.
Medan Pelle var i uddevalla så lämnade Jag och Alex Jamie vid folkets hus och sedan busade vi här hemma. Han lekte på själv ett bra tag innan han blev gnällig. Röjde i tvättrummet och satte en maskin. Nu får alla handdukar plats i skåpet där nere och endel lakan har fått flytta upp, blir smidigare så.
När Pelle kom åt vi lite lunch och sedan fick Alex sova. När Alex sov passade jag på att gå ut på långpromenad med Nalle. Var väldigt härligt att gå ut i naturen och till på köpet fick jag bra motion, 4-5km blev det nog.
När vi gick förbi grillplatsen vid fjällastugan så hörde jag ett brak och tittade in i skogen, såg något stor och mörk springa mot mig och för en kort stund trodde jag det var en älgkalv men såg jag att det var en stor hund. Nalle började springa mot den men sen kom 2 rätt stora hundar till och dem alla 3 sprang rakt mot Nalle så han tvärvände och sprang o gömde sig bakom mig. Men det var snälla hundar så var ingen fara, men lite läskigt när 3 främmande hundar springer emot en i full fart, speciellt när ens egen hund först inte vågar möta dem. Men var ingen fara, fast ägarna hade inte så stor koll på hundarna... fick vända o gå tillbaka mot dem 3 gånger för att jag fick deras hundar på släp. Nalle har blivit jätteduktig på det där! Han är väldigt väluppfostrad oftast numera vilket känns skönt.


Efter min o Nalles promenad så fick vi bägge duscha och sedan bar det av för o hämta Jamie o åka hem till Carl o Vicky på Påskmat. Det var väldigt trevligt! Vi åt och pratade och sedan spelade vi lite spel. Kom hem lagom till läggdax för barnen.

När barnen hade lagt sig så packade vi upp den nya tvn som kom idag. Den är mycket snyggare än den gamla tvn och bättre bild så vi tackar och tar emot :) Jättenöjd är jag!

Imorgon förmiddag bär det av till sundet och mamma o Lasse, Pelle ska in till Casinot men jag o barnen blir i Stenungsund. Sen kommer Pelle till Stenungsund på natten. Lördagen blir vi kvar hos mamma och Lasse, vi ska en sväng ut till skåpesund och jag pratade snabbt med Carro om att vin kanske skulle ses. Sen på kvällen blir det påskmiddag och då kommer förhoppningsvis även mormor!
På Söndag ska vi hem till pappa och Yvonne på påskmiddag/födelsdagskalas då Yvonne har fyllt 50. Hoppas jag blir trevligt det också.


Nlie med lyse i bakgrunden ^

När snön smälter och det blir vår ^

Nallen ^

Inga kommentarer: