tisdag, april 06, 2010

Lycka

Det känns att våren är här! Snön har smält, smärtan har avtagit och ett leende har börjat sprida sig i mitt ansikte. Jag känner mig lycklig idag!
Det är roligt att jag har lyckats påbörja en ny vända med viktnedgång som mål. Att komma igång innan man får se minus på vågen är det svåraste. Nu är jag igång och vikten har just nu stort fokus i mitt liv och kommer nog förekomma mkt i bloggen.
Sen är det härligt att se att ljusare tider är på väg, sommar och sol! Vi har börjat röja i trädgården och vi ska snart börja fixa med en uteplats i trädgården! Jag ser så fram emot att få sitta på vår nya uteplats, vid ett fint bord och med en stek på grillen! Med solen gassande och ungarna som leker i trädgården! Åh vad underbart det vore!

Dagen idag har varit bra och jag har varit produktiv även idag. Allt som stod på min att göra lista blev gjort :) Blev även en vända till banken för o sätta in pokerpengar Pelle vann i fredags!
Kändes gott att träna, körde crosstrainern och använde armarna. Dock hade jag inget motstånd, men jag kände ingen smärta alls i bröstkorgen så kommer fortsätta med det.

Imorgon tänker jag städa hela huset, förbereda morgondagens middag så Pelle kan fixa det sista när jag är iväg, sen ska jag köra ett pass på crosstrainern och sedan åka in till sjukgymnastiken. Efter sjukgymnastiken får det bli o umgås med ungarna innan dem ska sova. Dagarna går så fort numera!

Ikväll känns livet lättare!
jag är så glad att jag har min familj och mina vänner.
I love you!

Inga kommentarer: