fredag, april 16, 2010

medgångar o motgångar...

Onsdagen var en bra dag och allt gick som jag ville. Torsdagen, igår alltså, var inte en lika bra dag. Alex som har varit lite hängig i ett par dar fick vara hemma från Anna-Lena och vi ringde vårdcentralen för o kolla så lunginflammationen inte var tillbaka. Det var den inte men istället konstaterade den nedlåtande doktorn att han hade bronkit och halsfluss. Stackars liten som ska ta 2 sjukdomar på en gång varje gång...

Och så har våran volvo gått sönder... Mycket kan man säga om den bilen men den har då alltid startat förut. Men igår när jag skulle hem efter att ha lämnat Jamie så fick jag försöka vid flera tillfällen och den ville då inte gå på tomgång. men jag tog mig hem även fast den inte kändes helt hundra. Sen när vi skulle iväg in till stan så tog vi volvon men den gick jätte ojämt och hoppade fram så som bilar gör om man släpper kopplingen för snabbt när man växlar så vi vände om hem igen och bytte till audin. Pratade med en mekaniker som tror det är en bränslepump som pajat... det är tydligen inte allt för billigt och jag o pelle har pratat på o ta ett lån o köpa en nyare bil ist. Vi får se...

Idag är ju Alex hemma då fastän han är pigg. Man kan ju inte skicka honom till Anna-Lena innan han är smittofri vilket dem ska bli efter 2 dar med penicillin.
Jag och Alex har städat hela huset, han gillar o hjälpa till så det har varit mysigt :) Sen har jag fått jobbat när han sov middag. Pelle är iväg på ett jobb idag och Jamie hos Anna-Lena.
Satte en tvättmaskin innan som jag behöver hänga upp men iövrigt blir det nog mest familjemys idag. Vi ska grilla till middag idag!

Imorgon åker jag o älsklingen till Oslo, helt själva! Mamma o Lasse kommer hit och passar barnen. Ska bli så himla skönt!

1 kommentar:

Pernilla sa...

ha det så mysigt i oslo nu ;)