fredag, april 09, 2010

En strålande dag

En underbar vårdag är det idag! Solen strålar, blommorna slår och fåglarna kvittrar!

Efter att ha lämnat en gnällig Alexander hos dagmamman så slappade jag lite innan jag körde 20min på crosstrainern. 20min kanske inte är så mycket o skryta med men får öka mer o mer allteftersom tiden går! Känner mig duktig bara över att ha fått ställt mig där :)
Efter att ha tränat åt jag lite lunch och sedan bar det av in till Lysekil för o träna sjukgymnastik. Gött o få töja ut muskler o leder lite! Sjukgymnastiken har verkligen hjälpt mig och den underbart varma bassängen är som balsam för själen :)
Efter sjukgymnastiken s¨å bestämde jag mig för o hämta Alex tidigare. Jag hade tänkt börja jobba på måndag och då kommer jag inte ha samma möjlighet att hämta barnen tidigare. Jamie som är sjuk ville inte komma ut när vi kom hem men jag och Alex var ute i över en timma. Grejade lite i trädgården och sen så städade jag ur bilen. Kände mig duktig som dessutom fyllde på olja i bilen! Nu behöver vi bara till en mack och fylla på spolarvätska och tanka upp den. En utvändig tvätt skulle knappas skada heller men vi är lite snåla för o slösa pengar och tid på något sådant till den skrothögen. Men känns bra att bilen är hyfsat fräsch då mamma o Lasse ska ha den till helgen då vi drar till Oslo. mamma klagar alltid på att det ligger skit i vår bil, mamma är för övrigt inte den enda. Men men...
Alex var iaf jätteduktig ute och lekte på bra, han satt länge i bilen framför ratten o brummade med munnen<3 min lilla älskling!
Sen blev det grillat till middag! mumsigt värre. Och efter maten hade vi musikstund med barnen och rockade till diverse musik, underbart mysigt :)
Nu sover gossarna och jag o Pelle ska spela lite wow innan det blir mys framför en film. Ikväll ska jag avstå från min shake och äta gott med Pelle. Ibland kan man unna sig!

Inga kommentarer: