onsdag, april 21, 2010

Nöjd Nathalie :)

Idag har varit en händelserik dag, en bra dag :)
Ja som ni kan se så har vi köpt oss en bil. Vi har helt enkelt tröttnat på att lägga pengar på att laga våran Volvo hela tiden. Volvon har tjänat oss bra men det är dags för den att gå vidare och för oss också! Vi ska kolla upp hur mycket det kostar o laga den, är det inte för mkt så lagar vi den o säljer av den på blocket. Är det för dyrt så kommer vi sälja den till en kille här i Brastad som vill ha den som reservdelsbil.
Våran nya bil är en Peugeot 307, årsmodell 2007, fast den är reggad i slutet på december 2007 så man tycker ju att den kunde gå som 2008... Vi är iaf nöjda med vårat inköp! Bra pris och mycket bil för pengarna! Vi har tex kylskåp i handskfacket, lixom wooot?!
För mer bilder klicka HÄR.
Men självklart var detta inte den enda bilen vi kollade på idag, vi har provkört 2 andra under dagen idag och igår titta vi ju på en Audi A4. Vi konstaterade dock att A4:an nog skulle bli för trång och det var även Kian vi provkörde idag. Den andra bilen vi körde idag var en Mitshu... ja hur det nu stavas... det var iaf en 7-sits bil och den kändes som en buss när vi körde den så näää. Peugeot handlaren titta vi in utan några förväntningar men blev väldigt positivt överraskade, som ni kanske förstår. Stor o rymlig bil, bredare än vår volvo i baksätet vilket är toppen! Lastutrymmet är enormt stort och man kan även köpa till säten och ha i bagaget om behovet skulle finnas. Just nu känns det inte aktuellt iaf. men eftersom vi vill ha 3 barn så är det ju alltid bra o köpa en bil som kommer funka även när det blir dax!

Sen idag så vägde jag mig, minus på vågen denna veckan! - 0,7 kg :) Det är inte så mycket men jag är nöjd. Det får gärna fortsätta såhär så är jag i lite bättre form till sommaren iaf ;) Men jag vet ju att det kommer gå upp o ner...
Har fått hem mina spel nu men det finns ju ingen tid o spela dem. Ska försöka ge mig tid imorgon för att träna o då blir det dem nya spelen! Blir även promenad imorgon med Emma, var på en trevlig sådan igår också :) Har världens träningsvärk först efter benträningen på wii häromdan o så efter promenaden igår... Men det är skönt!

Var på sjukgymnastiken igår också o fick massa nya övningar som kräver mycket mer, gör lite ont i bröstkorgen men det får jag ta mig förbi. Dessa övningar kommer ge mig mer muskelträning, alltså jag kommer nog börja bygga starkare muskler än jag hade även innan operationen. Vilket jag gillar :) Önskar nästan jag hade haft frikort längre än till sista Juni så jag kunde fortsätta. Men ska jag börja betala 80kr halvtimmen sen så kommer jag ju bli väldigt fattig... Nåja vi får se!

Idag efter dagmamman skulle vi träffa ML o hennes dotter inne i lekparken men det blev både regn o hagel och gnälliga barn så det blev inte mycket med det. Vi försökte oss på biblioteket men MLs dotter orkade inte med det heller så dem begav sig av hem igen o jag o grabbarna lånade ett par böcker o åkte sen hem vi också. Barnen var ändå hungriga.
Alex fick låna en bok om taktorer och han vart helt salig. Satt o bläddrade i den på vägen hem och det ända man hörde från baksätet var "traktooor" :D

På fredagförmiddag hämtar vi vår nya bil! Sen blir det hem o packa den full, hämta barnen hos Anna-lena och sedan åka till sthlm. I sthlm blir vi till den 28e. Om någon vill ses där uppe och vi inte har hört av oss, hör av er! Vi har haft rätt mycket och kan ha glömt bort vissa vänner, helt utan bakomvarande mening.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att vågen visade minus=) kämpa på!!! ha det gott i Stockholm!