torsdag, april 29, 2010

Hemma igen

Åter på hemmaplan. Har varit härliga dagar i sthlm men nu är vi tillbaka i allvaret. Barnen är hos Anna-lena och vi ska jobba. men först kände jag att jag behövde skriva lite. Känns inte som jag har skrivit ordentligt på en vecka... även fast jag har skrivit i sthlm. Men det är inte samma sak på någon annans dator.

I måndags så tog Pelle, jag o barnen bilen till farsta för o kolla på jeans hos Madde som jobbar på Carlings men ingen av oss hade någon lust så det slutade med att vi kom hem med bara en mössa vardera åt grabbarna...
Sen lämnade vi ungarna hos farmor o farfar och åkte till T o F. Det blev en härlig kväll och jag fick se F's vackra brudklänning, en ära :) Tror hon kommer bli fantastiskt vacker! Ser fram emot deras bröllop och jag hoppas också att jag får komma på möhippan! Dem känns som gamla vänner, mina gamla vänner, även fast T ursprungligen är Pelles klasskompis. Vissa människor gillar man bara med en gång!

Tisdagen tillbringades inne i centrala sthlm. Det blev affärslunch med barnen. Killen som mötet var med såg mitt ärr och frågade (sthlmare överlag har varit mer öppet nyfikna, typ som på T-banan). Det visade sig att även han hade hjärtfel och var opererad. Även han väntade på en liknande operation. Världen är liten! Det känns speciellt att träffa någon i en liknande situtation, makes me feel special. Roligt att han vågade fråga!
Efter lunchen så gick vi på stan. Alex behövde sova så Jamie fick gå själv vilket han gjorde jätteduktigt! Vi letade ståbräda men det finns tydligen bara i barnvagnsaffärer o det finns inga sådana i centrala sthlm har vi nu lärt oss... Men det gick hur bra som helst iaf! Jamie börjar bli en stor kille! Dem hade 30% på alla kläder på Cubus så vi gick in o kikade, kom ut med 2 linnen till mig och ett par typ cykelbyxor som jag hade tänkt ha under kjolar o så för o slippa utslag på låren... Pelle hittade ett par jeans!
Jag fick även handlat klistermärken som en affär hade, stora kartor för 5kr st... något billigare än typ bokia där jag köpte fem kartor för 100kr häromsistens...
Blev en härlig dag på stan iaf! Vi promenerade igenom stan och till slussen för att sedan åka hem. Tog sen bilen till en barnvagnsaffär så nu har vi ståbräda :)

Igår så åkte vi hem till Lysekil igen. resan hem gick bra med den bärbara Dvd:n vi har brände när jag satte i sladden så jamie kunde inte se på film. Surt med den dvdn som bara är några månader gammal, köpt i början på januari... Får reklamera den. Men Jamie var hur duktig som helst iaf! Han är superduktig hela tiden och jag bara väntar på att 3-årstrotset ska slå till... Alex har iaf börjat skrika som besatt vid nattningen så man måste sitta inne hos honom... Vi funderar på o byta säng till honom nu när vi ändå måste sitta där tills han somnar. Vi får se hur det blir, troligen inte eftersom vi isf måste komma iväg o handla en...

Idag ska Pelle iväg in till gbg för o påbörja en pokerturnering som han förhoppningsvis ska spela hela helgen. Själv måste jag få jobbat, tvättat, tränat och tagit hand om ungarna när dem kommer hem.
Imorgon kommer Marri och stannar tills på lördag, ska bli kul!
Söndag ska jag o ungarna på barnkalas hos Emmas lilla Felicia som fyllt 3år, blir nog trevligt :)

Bjuder på en härlig video från när vi åt på vägen hem igår! lite felvänd så lägg huvudet på sne :)

1 kommentar:

Freddie sa...

Du är för söt! Vilka värmande ord! Kan bara säga, detsamma!! Tack för senast! Kramar!