lördag, april 24, 2010

I sthlm

Nya bilen går bra och vi kom upp till sthlm! Det gick så bra så :)
Dagen idag har gått i ett. Först intervju imorse av en av världens största pokertidningar, dem intervjuade mest Pelle men eftersom jag varit en del i prop-grejerna så kom jag med på ett hörn. Sen mötte Anders upp oss och vi åt en amerikansk brunch. Proppmätt blev jag och där kan vi tala om för stor portion ;) Men är inte vardag man äter brunch i sthlm så det unnar jag mig!
Tillsammans med Anders mötte vi upp en affärskontakt som vi snackade lite med innan vi alla gick skilda vägar. Pelle o Jag gick en vända på stan och han fick nya skor och jag nya byxor och lite nytt smink som jag behövt länge! Nu är vi tillbaka i Sköndal och barnen har kommit hem från en heldag i skogen med sin farmor o farfar, lyckliga! Ska handla lite mat och umgås med familjen nu. Blir även familjedag imorgon! Ikväll hoppas Pelle o jag på att kunna smita iväg o gå på bio, något vi aldrig kan göra hemma.
På måndag ska vi hem till Thomas o Fredrika, även Hong kommer dit, ska bli himla roligt! Alltid lika roligt att hinna träffa dem när man är i stan!
Pelle ska även på arbetsintervju på måndag, vi får se hur det artar sig. Får han det håller jag tummarna för att han delvis kan jobba hemifrån annars kommer vi bara ses helger... vilket inte vore så skoj... Men han känner att det skulle utveckla honom att få detta jobbet så jag kan bara stötta honom. Kommer det till den punkten då det inte fungerar så får vi se om det är möjligt att flytta upp hit. Det skulle jag dock vara lite motvillig till... Vem vet vart vinden blåser..! den dagen den sorgen.

Nu får jag ta o umgås lite med folket här. ses!

Inga kommentarer: