söndag, april 04, 2010

Ny frisyr, nya skor, ny t-shirt och mycket mer!

Ja så var vi hemma igen och det är väldigt skönt! Borta bra men hemma är ju ändå bäst!

Vi har nu säkert över ett kilo godis som våra barn har fått, en 1½åring och en 3åring... det är sjukt mkt godis till dem... Men alla vill ju bara vara snälla o ge dem påskägg :) Så vi spar godiset och har lördagsgoddis det närmsta halvåret ;))

Helgen har varit bra men jag minns varför jag flyttade hemifrån :P Det är mysigt att umgås med mamma men jag gillar att rå om mig själv och bestämma mina egna husregler!

Fredagskvällen så spelade vi kort, väldigt trevligt var det men blev uppe rätt sent.
Igår så var jag därför rätt trött när jag fick gå upp med barnen runt halv sju. Men jag hade tur och mamma kom upp halv åtta och tog barnen så jag kunde gå o sova igen. Ställde dock klockan på 10 eftersom jag skulle träffa Carro på torget. Alex behövde sova middag så jag tog bara med mig Jamie när jag träffade Carro på torget. Vi gick i affärer och jag fick köpt mig ett par nya skor på rea! Dem hade kostat 600 men jag fick dem för 250, alltid skoj o fynda!
Blev lite annat småplock också faktiskt när jag ändå gick i affärer. Sen så åt Carro lunch och Jamie fick en biskvi, själv hade jag ganska nyss ätit min shake så jag avstod. Är så nöjd med mina shakes, för att lägga in en liten parentes dårå. Jag tror att shakesen har hjälpt för en skjorta jag hade förra helgen satt lösare på mig idag! Och då är det tvättad osv så borde inte bero på att den var mer använd o uttöjd idag. Så känns skönt. Har tyvärr inte vägt mig sen jag var på sjukhuset så jag kan inte veta om jag tappat några kilo. Får bli o väga sig någon dag snart!
Tillbaka till helgen då...
Efter att ha träffat Carro så gick jag tillbaka till mor o Lasse men blev inte där någon längre stund utan vi alla packade in oss i bilarna och åkte till donken för lunch, sen bar det av ut på öarna. Mamma o Lasse gjorde ett ärende åt Lasses föräldrar och undertiden åkte jag, Pelle o barnen ut till Henån för att hämta mormor som skulle vara med o fira påsk. Sen mötte vi upp mamma o Lasse i Skåpesund så barnen fick leta påskägg och leka lite vid vattnet. Mamma o lasse fixade lite vid huset och sedan åkte vi tillbaka till sts igen. Blev påskmiddag, god mat och trevligt sällskap. Efter att vi lagt barnen så körde jag o Pelle hem mormor igen. Väl tillbaka igne så blev det kortspel!

Idag har jag fått mig en sovmorgon och sedan klippte mamma mig. Klippte av rätt mycket hår och klippt upp en hel del, blev superbra och jag är så nöjd! Jag klassas nog som korthårig igen, me like!
Pelle han var uppe med barnen i morse så när mamma kom upp idag gick han o lade sig. Så när jag la Alex så sov Pelle så vi andra bestämde oss för att gå ut utan dem 2. Behövde köpa present till Emma och Yvonne och torget var stängt så fjäskade med Lasse som äger bokhandeln i sts. Fick gå in o välja det jag ville köpa och ge honom pengar så betalar han när dem öppnar. Smidigt :) Efter att ha promenerat hem blev det lunch. Sedan packade jag ihop våra grejer medan Pelle duschade och sedan var det dax att åka till pappa.
Blev påskmiddag hos pappa och då fick vi träffa Yvonnes barn med familjer också. Var trevligt, speciellt eftersom Gabbe, Emma och Tuva var där. Jamie roade sig kungligt med barnen.
Pappa och Yvonne har precis kommit hem från Thailand så vi alla fick varsin present. Pelle fick parfym, jag en t-shirt o ett armband och barnen fick varsin snygg skjorta :) Väldigt snällt av dem!
Sen blev det hemresa och uppackning.

Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan greja i trädgården!

Inga kommentarer: