tisdag, februari 02, 2016

Nya skor

Vi har fortfarande inte fått nya bilen då det var nåt som behöver lagas innan vi får den, vilket såklart är bra att dem gör men är man van vid att ha bil så blir de vardagliga sysslorna lite svårare...
Så imorgon får jag gå till skolan både på morgon och eftermiddag och antagligen resten av veckan också då Pelle kommer jobba nästan dygnet runt i London pga nån typ av konferens. 

Igår körde jag ett rensar race när barnen var iväg på dagen och efter att jag hämtat killarna så sprang jag och Alex på stan och köpte nya skor till honom. Vi fick nämligen kasta både hans skor och mina när vi kom hem då kardborrebandet på hans hade gått sönder och sulan på mina stövlar lossnade nästan... Jag hann inte köpa nya skor igår (har ett par till som skaver) men idag gick jag och Mollan på stan och jag fick mig nya. Så ja det har vi gjort idag. Fast innan vi gick på stan så var vi till Veterinären med Lucy och fick lite mediciner för hennes hudproblem. Ett av hennes sår var infekterat men vad dessa kala fläckar och sår kommer ifrån kunde hon inte svara på. Först behövde vi få ordning på infektionen och sedan kunde vi forska djupare i var det kommer ifrån. Dem tjänar bra pengar på oss hos veterinären...

I eftermiddags hade vi playdate med Nadine och barnen. Hon hämtade killarna i skolan och sen kom dem alla hem hit och lekte. Alla hade trevligt och jag var tacksam över att slippa promenera till skolan idag :)

Resten av veckan är jag alltså typ ensamstående och har därför inget märkvärdigt inplanerat. Jamie ska sova hos en fotbollskompis på fredag men det är typ det enda på agendan. 


Inga kommentarer: