onsdag, februari 03, 2016

Solo

Ah ikväll är jag trött men nöjd då jag fått så mycket gjort. Och eftersom jag inte haft någon direkt vuxen kontakt att prata med och skryta om mina bedrifter så kommer det här. Jag har varit en duktig mamma och fått barnen till skolan, jag har varit på lekgrupp med Mollan och städat huset. Sen har jag hämtat killarna, tvättat och diskat, fått hem matleverans, lagat mat, gjort en herrans massa läxor; bland annat tillverkat en båt med Alex och sedan duschat barnen och fått lagt alla dem. Puh.
Ja det kanske inte låter så märkvärdigt men jag är nöjd över att min första dag solo hela dagen och kvällen med barnen har gått så bra som den har gjort. Men man får någon extra boost av energi när man vet att det bara är man själv som kan göra detta, och tur är väl det för vanligtvis däckar jag i soffan efter middag och disk är omhändertaget.
Nu ska jag ta ut och rasta hunden en snabbis innan jag kryper ner i sängen och ser på serier till mannen min trillar in. Barnen får inte träffa sin pappa så mycket resten av veckan men jag hoppas få en stund med honom varje kväll iaf.

Mysig morgonpromenad till skolan

Lek och pyssel

Inga kommentarer: