söndag, januari 31, 2016

Gamla bekantskaper

Idag har jag varit med Jamie på fotboll vilket var trevligt då en av Jamies klasskamrater har gått med i laget och då han även var på kalaset igår så fick jag träffat hans mamma så jag spenderade större delen av matchen med att prata med henne. Dessutom så var matchen spännande och slutade oavgjort med 2-2. Jamie har blivit väldigt mycket bättre och fått mycket bättre självförtroende de sista så det är väldigt roligt att kolla när han spelar :)

Sedan hade vi besök, Totte som vi umgicks väldigt mycket med i början av vårt förhållande var här på besök då han skulle jobba i London i veckan. Det var så himla roligt att träffa honom igen, vi räknade ut att det är ca 5 år sen vi sågs, galet! Vi var och åt lunch ihop, visade delar av Woking och sedan åkte Pelle och Totte iväg och kollade på bil. Ja det är snabba svängar här men vi har ändrat oss, vi vill fortfarande regga om volvon men att vara utan bil i flera veckor funkar inte riktigt med mitt jobb och med fotbollen, dagis osv. Men pengarna räcker inte till att både fixa volvon nu och köpa en ny bil så vi har beslutat oss för att ställa av volvon ett par månader och köpa en annan bil så länge. Fram till hösten kommer vi antagligen behöva två bilar ändå och om ett par månader har vi råd att göra de ändringar som behövs på volvon och då får vi ju två bilar, fram tills dess får vi klara oss så gott det går på en bil. Ja för Pelle hittade en ford focus kombi i bra skick för det priset vi får och årsmodell. Vad vet vi, den kanske går sönder när vi kör hem den eller så tuffar den på ett tag till, det är ju risken med att köpa äldre bilar... Men det är vad vi har råd med nu, beggers can´t be chosers ;) Så ja förhoppningsvis kan vi hämta nya bilen imorgon och börja övningsköra bilen med växelspaken och ratten på fel sida... Wish us luck ;)

Jag och barnen spenderade eftermiddagen och kvällen med läxor, bad och diverse pyssel. Ibland är det så himla mysigt att bara vara, tillsammans. Alex var bara borta ett knappt dygn men det var så tomt här hemma, galet med tanke på att vi hade kalas men tja, det är som att vi alla är en pusselbit och när nån är borta så är bilden trasig... Älskade familj!

nya vrålåket

Trött kille efter sleepover

Mollie är kreativ och målar

Vår lilla datanörd

Läxläsning

Inga kommentarer: