fredag, december 19, 2014

The fringe is back

Hola mis amigos!

Idag har jag gästspelat som städerska på Pelles kontor medan han arbetade och barnen spelade, det var rätt snuskigt där och jag var rastlös medan vi väntade där på min klipptid, kändes larvigt att åka hem för någon timma iaf. Sen så har jag alltså klippt mig, det är något med att gå till frisören som gör mig sjukt obekväm, jag vet att många andra älskar det men för mig är det som att gå till doktorn, ett nödvändigt ont som bara måste göras. Min mamma har alltid varit min frisör och jag är delvis uppvuxen i en salong så borde inte vara miljön men jag är inte bekväm med att ha folk i mitt hår. Nu har jag dock gått och hatat mitt hår i flera månader så dagens besök såg jag fram emot! Jag hade fått kontakt med en svensk frisör genom Camilla och det kändes ändå tryggt. Hon fick ganska fria händer bara hon klippte bort allt jäkla trassel, så hon klippte frisyr på mig med lugg. Hade inte räknat med att få tillbaka den och är inte helt övertygad ännu men det känns superbra i övrigt! Längden där bak är kvar men det hänger inte bara som en hästsvans, långt och platt och tråkigt. Jag gillar liv och rörelse så det passar mig :) Se före och efter bild nedan, vad tycks? Tycker kanske inte efterbilden riktigt gör frisyren rättvis men det är den jag har. Nu är håret i en tofs igen eftersom jag städat hela lägenheten sen vi kom hem.

Förresten är Jamie är piggare idag och såvitt jag vet så har han ingen feber, wihooo! Dock ställde jag in simskolan, kändes som att utmana ödet att gå på den.

Och Alex har också fått lov nu, och Pelle går på julledighet ikväll, bara min ledighet som dröjer... Februari, var är du?!


Före och efter

Alex hade med sig Svenska skolans skolkatalog idag, riktigt fina bilder och roligt att få ett ansikte på alla barn som Alex talar om!

Inga kommentarer: