torsdag, december 04, 2014

motvinden blåser....

Ibland, bara ibland kan man väl få ha lite medvind i livet? Ja vi fick goda nyheter i onsdags, och så igår öppnade jag min plånbok och mitt ena kort var borta... Jag har backtrackat och ingen har använt kortet och jag har inte använt det sen i fredags så min slutsats är att jag glömde det i kortautomaten i sista butiken jag handlade i ifredags. Så jag har försökt få tag i butiken utan något svar och nu börjar det väl luta åt att jag får spärra kortet och gå igenom besväret med att få ett nytt. Bläh!

Sen var vi ju på ikea igår och förutom upptäckten av det här med kortet så upptäckte jag när jag kom hem att vi plockat fel låda, fasen man ska alltid kolla efter fast man är på rätt hylla... Så jag fick hem halva köket och något helt annat, så nu måste jag tillbaka och byta... Jävla skit!

Och idag mina kära vänner är jag helt slut, jag har lovat att baka lussebullar så jag har satt en deg med det men allt annat jag borde göra får bara stå, jag ids inte... Pelle fyller år imorgon och jag borde verkligen städa och fixa inför det men energin är helt obefintlig.

Så nu ber jag till vem som än må finnas där ute att ge mig lite styrka och lite medvind!


En vacker morgon hos oss

Ny duk från ikea

Mollie leker på fint

Spelar lite

Inga kommentarer: