tisdag, december 30, 2014

Idag och imorgon

Här sitter jag och hostar, jodå, och nöjd med min dag är jag också trots att det känns som att lungorna varit på väg ut flera gånger under dagen... Och dagen började verkligen crappy med världens fetaste huvudvärk och en hund som varit igenom soporna. Men en kopp kaffe, huvudvärkstablett och en god bok i sängen i några timmar rättade till det. Barnen lekte jättefint ihop, pojkarna har återigen blivit varandras bästa vänner och dem låter snällt lillasyster vara med på ett hörn även fast hon mest får titta på :P Jo och sen orkade denna mamman ta tag i dagen, tvätta, gå en riktig prommis med hunden och fixa lunch innan vi skulle iväg på lekdejt.

När vi kom ut till bilen så konstaterade Jamie att oj där fanns ju inget glas, och mycket riktigt, någon hade snott eller krossat vår backspegel. Jag tror dock på att någon snott den då det inte fanns något spår av glas och all plastik var hel... Så jävla onödigt! Och jävligt läskigt att köra utan backspegel...

Men vi tog oss till San Pedro där vi träffade Maria, Felicia och Gabriel och lekte ett par timmar. Trevligt som alltid, både barn och vuxna går bra ihop så tiden flyger fram :)

Imorgon är det nyårsafton och jag känner mig helt oförberedd, vi ska ha gäster och huset är inte städat, menyn är inte fastställd och inget inhandlat... Men vi har ju hela dagen på oss så det ska nog lösa sig ändå :) Hade nog tänk köpa en färdig tårta till efterrätt så behöver man inte fundera på det, och vi kan stoppa tre ljus i tårtan och sjunga lite för Mollie lite i förväg, eller kanske på tolvslaget, vi får se! Hennes present är iaf inslagna och färdiga nu så vi är redo för födelsedag, synd bara att vi ska behöva ställa klockan på nyårsdagen för detta... Men det är hon såklart värld, min lilla nyårsbebis!


Vart fasen blev vår spegel av?!

Lek i San Pedro

Inga kommentarer: