måndag, december 01, 2014

betygsjakt

Idag känner jag mig rätt nöjd, jag som hatar att ringa andra människor har jagat runt på folk i Kungälv för att få tag i mina betyg. Fick till slut tag på en kvinna som skulle hjälpa mig att leta rätt på dem och maila dem! Så jag hoppas jag får dem under dagen fr ikväll måste dem laddas upp på sidan jag sökt utbildningar via för att jag ska få vara med vid första gallringen till utbildningarna. Jo jag vet det är i sista stund, men det beror på att betygen egentligen ska synkas automatiskt till systemen och jag inte hade nån aning om att jag behövde göra detta förrän jag loggade in i fredags. Ingen vet riktigt varför jag måste göra det men det kan ha o göra med att den gymnasieskola jag gick i revs året efter att jag hade gått ut...

Jag och Mollie har även varit o fikat med Maria, det var väldigt trevligt och hon har en intressant livshistoria. Inget jag ska outa på bloggen men ibland tänker jag att det vore roligt att skriva en bok om folks livshistorier, folk som man springer på och lär känna. Jag tycker det är väldigt roligt att lära känna nya människor, speciellt sådana som har levt ett annorlunda liv eller folk från andra kulturer :)

Jag har även varit ute med Lucy och Mollie i vagnen på längre promenad, detta brukar resultera i stress då Lucy inte riktigt vet hur hon ska gå bredvid vagnen och Mollie kastar sig fram och tillbaka i vagnen så den svänger åt alla håll. Nå idag gick det hur bra som helst, Lucy fattade hur hon skulle gå, hon var alert och trevlig och betedde sig som om hon vore betydligt äldre! Ja det vart en himla trevlig promenad. Men lite bisarrt är det att det är 1 dec och jag gick och svettades i mina jeans och t-shirt :)

Och nu 30min efter jag ringde rätt person har jag mina betyg, tack snälla hjälpsamma kvinnan på Mimers hus i Kungälv!


Trött Mollie

Finaste Lucy

1 kommentar: