söndag, december 21, 2014

Sjuk

Så var det min tur, jo jag har herr feber på besök och Mollie kör en vända till hon också. Min gissning är att hon och Jamie hade olika virus och att hon nu fått hans och jag med, då förkylning och hosta kom som ett brev på posten också. Det är som att ha bomull i huvudet och jag sover jättekasst, har varit vaken en miljon gånger i natt och gav upp vid 7 tiden och gick upp. Nu har även Jamie vaknat, övriga sover fortfarande gott, lyllosarna!

Jag mådde kasst redan igår men vi hade ärende att fixa, som att köra med fam B till flygplatsen och köra deras bil därifrån, vi har fått låna den medan dem är iväg så vi kan åka allihopa nu när pappa kommer (7 sätes bil). Vi var även inne på Ikea och bytte den låda jag tog fel, fyllde på förrådet med ljus och köpte lite svenska produkter i mataffären.
När vi kom hem så var jag helt förbi av trötthet, hade ont i kroppen och frös så jag kröp ner på värmemadrassen i vår säng och somnade som en stock i några timmar.

Vi fick förresten äntligen köpt julgran igår också, så den ska vi försöka montera upp senare och klä, kanske kan bidra lite till julkänslan. Det är svårt att få rätt stämning med sol och palmer osv, även fast himlen faktiskt är grå idag och vi väntar på regn... Men det är sjukt skönt att inte behöva flänga runt denna jul! Dock har jag fortfarande tre julklappar o fixa, till Pelle, Pappa och en till till Mollie. Men det får fixas när jag mår bättre, är ju ett par dar kvar till julafton som tur är!


julstämning skickat från min mamma

Inga kommentarer: