tisdag, oktober 07, 2014

Shop til you drop

Ah idag har jag levt livet som en desperate housewife, förutom att jag inte haft nån nanny till Mollan utan hon har fått följa med mig... Och vi kan säga så här, shopping i all ära men ensam med en 2½åring så är det inte superenkelt eller roligt... Men, efter att hon bajsat ner sig inne på kinabutiken och jag fick jaga henne upp och ner bland klädraderna i samma butik så lugnade det ner sig och jag tror att vi i slutändan spenderade nästan en timme i den butiken och kom ut med nästan allt jag hade tänkt mig! En kinabutik är för övrigt något dom kallas Asian market, en butik med importerade saker från kina, billiga saker, ibland riktigt dåliga saker men man kan även hitta riktigt bra saker! Det bästa med kinabutikerna är att dem har i stort sett allt, förutom mat... Så jag fick köpt utklädningsprylar till möhippan, korg som ska bli present till brudparet, sysaker, hundpylar och en leksak som uppmuntran till Mollan. Dem har så mycket annat men man kan ju inte köpa allt :) Jag letade desperat efter ett par fina skor till Mollie att ha på bröllopet, behöver ju inte vara kvalitet för en kväll men jag misslyckades, absolut inget i hennes storlek i rätt färg... Så efter kinabutiken och mataffären och lunch hemma så bar det av igen. Åkte till Carrefour i Estepona som också har mycket prylar, där hittade jag ett par söta svarta skor till Mollie, tror dem är tänkta som innetofflor men har tjock sula så kommer gå utmärkt att ha på bröllopet! Hittade även lite annat smått o gott på Carrefour, några små presenter till Alex som faktiskt fyller år om 1½ vecka och fyllning till korgen till brudparet :)
Så ja mycket shopping och två riktigt trötta tjejer! Hade ett par timmar på oss innan vi var tvungna att vara på Jamies skola för o fylla på hans garderob med skoluniformer (kan bara köpas på tisdagar en viss tid) så vi åkte till Tres jardines i San pedro och lekte lite och mös lite i gräset, det är en sån himla fin park! Sen alltså till Jamies skola för skoluniformerna, fick även betalt en spanskabok där och sen var pengarna slut ;) SÅ vi åkte och hämtade Alex innan vi fick återvända till Mayfair för att hämta Jamie, ett sånt himla fläng alltså... Och som om inte det var nog så var vi tvungna att hämta Pelle och Lucy i Marbella, nä jag skojar inte, så vi åkte dit och hängde i en annan park tills Pelle behagade komma. Sen blev det faktiskt McD till middag innan vi äntligen kom hem, puh!

Det är faktiskt bara 16 dagar kvar till vi flyger till Sverige, jag har lite svårt o greppa det med tanke på att det är så himla mycket annat innan dess. Pelle ska på Svensexa imorgon, sen håller jag möhippa för Dani på fredag och så blir det bröllopet på Lördag. Där släpper nog många anspänningar, men sen är det Alex födelsedag på söndagen därefter och vi ska ha kalas med hans klass och andra vänner så jag måste baka inför det och fixa det sista med hans presenter.  Men efter hans födelsedag kan jag, eh måste jag, fokusera på att vi faktiskt ska till Sverige, vad är det för väder? Hur tjocka jackor behöver vi? Det är som om man aldrig varit i Sverige under höstrusket och novembermörkret... Men ni, tack o lov för Spanien men blå himmel, sol och 25 grader varmt i oktober! ;) Haha

Sorry för massa dravel, men ni måste ju inte läsa :)

Shopping till Möhippan

Bus i Tres Jardines

Mitt allt i parken

Mina söner, fåntratten och supermodellen ;)

Inga kommentarer: