fredag, oktober 10, 2014

magsjukan

Så magsjukan vandrade vidare, imorse sjuknade jag in och i eftermiddags var det Mollies tur... Jag missar möhippan jag planerat men Pelle har kör till Gib för att ge dem alla sakerna jag förberett så allt blev inte inställt iaf! Sjukt tråkigt dock :(
Jag mår bättre nu och får behålla mat och dricka men Mollie fortsätter kräkas... Vi får se hur det blir med bröllopet imorgon, brudparet vill att vi kommer så länge vi inte kräks, och blir andra smittade så ska vi skylla på maten säger dem... Ehm tja det är ju inte så trevligt men om dem inte har ett problem med att dem kan bli sjuka och dem önskar att vi kommer, det är ju deras bröllop, tja jag vet inte... Känns sjukt omoraliskt att medvetet kunna smitta alla samtidigt som jag inte vill göra Dani besviken igen, jag är ju hennes brudtärna och allt! Tja, tiden får utvisa... Mår vi alla någorlunda så kommer vi nog gå trots allt... Spar moraltalen, jag har redan dragit alla i huvudet... suck!

En annan sak, Jamie har idag varit en hjälte som hjälpt till på alla sätt plus nästan helt själv tagit ansvar för Lucy! Så himla stolt över honom just nu!

Och fina familjen B erbjöd sig genast att hjälpa till med något om det behövdes och nu är Lucy hos dem. Lättare att inte ha en valp att tänka på mellan spyorna som försöker äta upp spyorna innan man hunnit tömma ut dem osv... Så tack fina ni! Änglar!


Inga kommentarer: