torsdag, oktober 30, 2014

Ett dygn i Västerås

Så igår åkte jag och barnen till Västerås för att hälsa på Sandra och hennes tjejer. Vi fastnade givetvis i rusningstrafiken plus att gpsen inte var uppdaterad så dem vägar som jag blivit rekommenderad fanns inte ens i den så fick aktivera google maps vilket gick bra tills vi kom till Västerås, men där funkade som tur va Gps:en så vi kom fram. Sen var det hej baberiba, barnen röjde på till max och Sandra och jag hade ju en del att prata om så kvällen gick fort. Tror alla barn sov runt 23 och då somnade Mollie i min famn, men Sandra och jag delade en flaska vin och stannade uppe ett par timmar till. Så himla härligt att ses igen!
Imorse var det fullt ös från ca 7.30 så vi var rätt slitna men solen sken så efter frukost gick vi ut. Jag fick leka fotograf och jag måste erkänna att jag är jäkligt nöjd med bilderna jag tog idag! Precis den här typen av foton jag vill ta!
Vi stannade i västerås tills efter vi hade ätit lunch vilket blev 14.30 och körde sedan hem i tron att vi skulle missa rusningstrafiken, but oh no... över en timme i köande genom Sthlm blev det innan vi kom hem igen... Men besöket var väl värt allt köande, och mina barn är små hjältar i bilen som inte gnäller eller tjatar! Antar dem är härdade från åren i Gib där köande blev förknippat med att åka bil...


Finaste Alex, älskar denna släta fina bild

Fina Emma, löven är en superfin detalj tycker jag

Savannah och Emma

Emma, Sandra och Savannah

Mollie, Jamie, Emma, Alex och Savannah

Jamie, fin bild som förstörs av det stora plåstret...

Älskar denna bild på Mollie trots störande skugga på kinden

Sandra och Savannah, lika som bär

Busigaste ungen Savannah

Inga kommentarer: